Omdömen från Fattoria La Loggia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria La Loggia

Läs personliga omdömen av Fattoria La Loggia som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria La Loggia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa som semester-destination

Fattoria La Loggia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Loggia
Trerumslägenhet Frantoio (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Helt underbart

Bodde i en underbar lägenhet på första våningen med härlig utsikt.
Flugnät i fönstret och fint och rent.
Litet kök, men fint när man inte är mer än 2 personer.
Soffan i vardagsrummet kunde varit bättre, men en riktigt bra säng.
Vänlig personal, managern väldigt familjär, fick bla tårta när de firade födelsedag.

Fattoria La Loggia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Loggia
Tvårumslägenhet Clarabella (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superplats!

Väldigt idyllisk vingård i Italiens hjärta, Toscana. Väldigt bra läge i förhållande till vad som bör upplevas i Toscana, men lite långt till närmsta restaurang (ca 1 km).

Härlig frukost, och gott lokalt vin.

Poolområdet var jättefint, med mycket konst runt omkring. Fint att titta på, men innebär lite restriktioner som till exempel att barnen inte fick kasta boll och så vidare.

Fattoria La Loggia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Loggia
Trerumslägenhet Dimora Reale (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Emma och resesällskap från Skellefteå i Sverige bodde på Fattoria La Loggia i San Casciano in Val di Pesa från den 14. till den 15. juli 2012.

Eftersom vår vistelse på Fattoria la Loggia blev väldigt kort så är det svårt att göra någon längre berättelse om detta. Men jag kan ändå dela med mig av lite tankar:
Jag och min tjejkompis hade väldigt svårt att hitta till hotellet. Säkert hade det varit busenkelt med en gps. Vi fick en bra beskrivning om hur vi tog oss ut från Florens av biluthyrningen, men sen var det som att orterna i eran färdbeskrivning inte fanns på vägskyltarna. Så kanske någon mer detaljerad karta ända från Florens? Ett pdf-häfte att skriva ut? :)
Nåväl, när vi väl kom fram slogs vi av den vackra naturen, helt oslagbart fint! Vi valde att äta middag i den närliggande byn... Något på M...? Då det var fullt på den enda restaurangen blev vi tipsade om pizzerian, där de faktiskt hade de godaste pizzorna vi åt på resan. Men det kändes som att det inte var så vanligt med turister på denna pizzeria :)
Vi hann med den goda frukosten och ett dopp i poolen innan det var dags att åka. Vi köpte även med oss vin och olivolja från gården, tummen upp för det röda vinet!
Personalen/ägarinnan var väldigt trevliga och hjälpsamma, och tur att snacksautomaten fanns när vi var vrålhungriga vid ankomsten.
Det var en fantastisk atmosfär på Fattoria la Loggia, och jag tyckte detta stopp på våran resa gav ett härligt lugn. Vi började nämligen att spendera 2 nätter i Venedig, och avslutade resan med 4 nätter i Rom. En sådan kombo skulle jag rekommendera fler att göra, fast kanske stanna på landsbygden ett par nätter till. Ni erbjuder inga sådana gruppresor med t ex Florens landsbygd och Rom?
Jag tycker det funkade bra med kontakten med er, mycket information och snabba mailsvar. Var lite orolig innan jag for eftersom jag inte hört talas om In-italia innan och inte visste om ni var riktigt trovärdiga, men nu vet jag att jag inte behöver vara orolig inför kommande resor! :)

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lisa med familj från Sverige bodde på Fattoria La Loggia i San Casciano in Val di Pesa från den 10. till den 17. juli 2010.

Hej, tack vi hade det jättebra, men hamnade tyvärr i värmeböljan med över 40 graders värme. Området och gården var jättetrevlig och servicen mycket bra, Ivana som jobbade i receptionen (och även Carolina) var oerhört tillmötesgående och trevliga. Boendet var bra, men endast fläktar räckte inte, nätterna var faktiskt väldigt jobbiga i värmen så nästa gång kommer vi säkerställa att vi har air condition på rummen/lägenheten. Tips är den lokala restaurangen Casa Mia, den är grym! Dock väldigt liten, så boka bord i tid! Men genuin mat på ett otroligt häftigt enkelt sätt! Det finns bara vatten och husets vin på menyn, bara det känns faktiskt himla coolt. Bra som kontrast. Vi bad också om egna middagar på gården (på San Casciano) och de ordnade med kock så vi blev serverade av Ivana. Ganska dyrt (220 Euro för 2 vuxna och 4 barn, där vi var 3 vuxna ätande och 3 som åt lite, utan dryck). Det var däremot mysigt att äta på gården så vi unnade oss det 3 kvällar. Vägbeskrivningen som ni har på hemsidan är inte sådär jättebra, och det är lätt att köra fel som svensk. Skyltarna är så små och ofta skymda av träd... det är ialla fall vår upplevelse. Vi är i stort väldigt nöjda med resan och återkommer gärna till Toscana. Vi besökte San Gimgiano, fantastisk stad (och närmre att köra än vad vi trodde och lätt att hitta), men sedan slappade vi bara vid poolen, det var alldeles för varmt att åka iväg till andra byar och städer med 4 barn. Det var lite synd för vi hade planerat att se så mycket mer. Men å andra sidan hade vi det jättebra vid den fina poolen, med en fantastisk utsikt och nästan ensamma som barnfamilj. Skönt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

La Locanda di San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Borgo di Pietrafitta

Castellina in Chianti, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map