Agriturismo i San Casciano in Val di Pesa i Toscana

Fattoria La Loggia

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det charmiga gamla lantstället ligger strax utanför San Casciano Val di Pesa i hjärtat av Chianti mellan Siena och Florens. Byggnaderna härstammar från 1400-talet och bär på hundra tals år av historia. Byggnaderna har i lång tid tillhört Florens härskare, familjen Medici.

Vinproduktion

Gården producerar idag fantastiska viner från enklare Chianti till mousserande spumante och vitt vin till "supertoscanare" och Chianti Classico Riserva samt god olivolja som för dessa kullar är karakteristiskt milda och mjuka i smaken.

Konst och faciliteter

En speciell händelse på gården är att ägaren varje år låter några konstnärer bo gratis på gården mot att de lämnar ett konstverk. Därför kan man se flera målningar av kända italienska konstnärer i huvudbyggnaden, lägenheterna och i parken. Här finns cyklar, bordtennis, pool (10 x 18 m) och grill som gästerna fritt kan använda.

Välj den lägenhet som passar dig

På gården finns det totalt åtta lägenheter som alla ligger i de gamla byggnaderna och som är möblerade i antik stil. En speciell händelse på gården är att ägaren varje år låter några konstnärer bo gratis på gården mot att de lämnar ett konstverk.

Tvårumslägenhet Clarabella (2:a våningen)
- Tvårumslägenhet på andra våningen med 2 till 4 sovplatser. Denna lägenhet består av entré, kök, vardagsrum med öppen spis, sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar. Det är möjligt att få två extra sovplatser i bäddsoffan i vardagsrummet (bäst för barn).
Tvårumslägenhet Ambasciatore (2:a våningen)
- Tvårumslägenhet på andra våningen med 2 till 4 sovplatser. Denna lägenhet består av entré, kök, uppehållsrum med kamin, sovrum med dubbelsäng samt badrum med badkar. Det är möjligt att få använda två extra sovplatser i bäddsoffan i uppehållsrummet (bäst för barn).
Tvårumslägenhet Poppy (2:a våningen)
- Tvårumslägenhet på andra våningen med loft och 2 till 5 sovplatser. Denna lägenhet består av entré, uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, loft med bäddsoffa för en person (bäst för barn under 14 år), sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett. Det är möjligt att använda två extra sovplatser i bäddsoffan i uppehållsrummet (bäst för barn).
Tvårumslägenhet Balestruccio (2:a våningen)
- Tvårumslägenhet på första våningen med loft och 2 till 5 sovplatser. Lägenheten består av entré, uppehållsrum med kamin, litet kök, sovrum med dubbelsäng, loft med enkelsäng samt badrum/toalett.
Trerumslägenhet Frantoio (1:a våningen)
- Trerumslägenhet på första våningen med 4 sovplatser. Denna lägenhet består av ett litet uppehållsrum med kamin, kök, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med badkar.
Trerumslägenhet Dimora Reale (2:a våningen)
- Trerumslägenhet på andra våningen med 4 till 6 sovplatser. Denna lägenhet består av entré, stort uppehållsrum med öppen spis och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till en) samt två badrum varav det ena är med badkar. Det är möjligt att få två extra sovplatser i bäddsoffan i uppehållsrummet (bäst för barn).
Trerumslägenhet La Torretta (2:a våningen)
- Tre och en halvrumslägenhet på andra våningen med 5 till 7 sovplatser. Lägenheten består av entré, rymligt uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med jacuzzi, sovrum med fransk säng (140 cm bred) samt ett litet rum med två enkelsängar. Detta lilla rum ligger upp för en trappa som ligger i rummet med fransksängen, det är två separata rum men det finns ingen dörr vid trappan. Det är möjligt att få två extra sovplatser i bäddsoffan i uppehållsrummet (bäst för barn).
Fyrarumslägenhet Brighella (andra våningen)
- Fyrarumslägenhet på andra våningen med 6 till 8 sovplatser. Lägenheten består av entré, stort uppehållsrum med öppen spis och kokvrå, två sovrum med dubbelsängar (det ena med eget badrum/toalett), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en) samt badrum/toalett. Det är möjligt att få två extra sovplatser i bäddsoffan i uppehållsrummet (bäst för barn).

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

La Locanda di San Giorgio

Montespertoli, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Fattoria Villa Torre a Cona

Rignano sull'Arno, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

search map