Agriturismo i San Casciano in Val di Pesa i Toscana

Fattoria La Loggia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det charmiga gamla lantstället ligger strax utanför San Casciano Val di Pesa i hjärtat av Chianti mellan Siena och Florens. Byggnaderna härstammar från 1400-talet och bär på hundra tals år av historia. Byggnaderna har i lång tid tillhört Florens härskare, familjen Medici.

Vinproduktion

Gården producerar idag fantastiska viner från enklare Chianti till mousserande spumante och vitt vin till "supertoscanare" och Chianti Classico Riserva samt god olivolja som för dessa kullar är karakteristiskt milda och mjuka i smaken. På Fattoria La Loggia serveras det även frukost och du kan njuta av ditt kaffe med utsikt över det toskanska landskapet, eller genom beställning få middag serverat om kvällen.

Läs mer om Fattoria La Loggia

Konst och faciliteter

En speciell händelse på gården är att ägaren varje år låter några konstnärer bo gratis på gården mot att de lämnar ett konstverk. Därför kan man se flera målningar av kända italienska konstnärer i huvudbyggnaden, lägenheterna och i parken. Här finns cyklar, bordtennis, pool (10 x 18 m) och grill som gästerna fritt kan använda.

Välj den lägenhet som passar dig

På gården finns det totalt sju lägenheter som alla ligger i de gamla byggnaderna och som är möblerade i antik stil. En speciell händelse på gården är att ägaren varje år låter några konstnärer bo gratis på gården mot att de lämnar ett konstverk.

Fyra av lägenheterna är med ett sovrum och ligger på första plan d.v.s. en trappa upp. Dessa kan ta mellan 2-4 personer. De har en hall, ett pentry, allrum, sovrum samt badrum. Det går att få två extrabäddar i bäddsoffan i allrummet (bäst för barn).

En av lägenheterna med två sovrum ligger på bottenplan och kan ta upp till 4 personer. Denna har ett litet allrum, ett kök, två sovrum samt ett badrum. Den andra med två sovrum ligger en trappa upp och kan ta mellan 4-6 personer. Denna har en hall, ett rymligt allrum samt pentry, ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop) och två badrum. Det är möjligt med två extrabäddar i bäddsoffa i allrummet (bäst för barn).

Lägenheten med tre sovrum ligger en trappa upp och kan ta mellan 6-8 personer. denna har en hall, ett rymligt allrum med pentry, två sovrum med dubbelsängar (ett med en-suite badrum), ett sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop) och badrum. Det är möjligt med två extrabäddar i bäddsoffa i allrummet (bäst för barn).

De typerna som heter Suite (classic) och Lägenhet (family) motsvarar lägenheten med ett sovrum fast med olika antal personer.

L√§genheterna på Fattoria La Loggia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map