Villa i San Casciano dei Bagni i Toscana

Villa Le Radici

 
Villa Le Radici är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Le Radici är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Casciano dei Bagni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hur berömt och populär Toscana än är så gömmer sig detta praktfulla område fortfarande under "okända" områden. Så är det sydöstra hörnet av denna region som gränsar till grannregionerna Umbrien och Lazio. Namnen på orterna i området kommer förmodligen inte att bli bekanta: San Casciano dei Bagni, Cetona, Radicofani, Piazze, Palazzone... Nej väl? Därför kommer här också ganska få turister jämfört med de mer välkända områden, och det är i grunden ganska befriande.

En vacker villa i en lugn miljö

Villa Le Radici är för dem som vill ha total lugn och ro i en vacker lantlig miljö, men ändå hög standard och komfort. Här bor du i slutet av en tre kilometer lång grusväg borta från all trafik, och det enda buller som hörs kommer från skogens djur. Ändå har du inte mer än 1,9 km till närmaste restaurang som ligger i den lilla byn Fighine som har uppstått kring ett pittoreskt medeltida slott. Det är dock inte en plats för att äta om du vill ha enkel toskanska bondmat för Ristorante Castello di Fighine har en stjärna från Guide Michelin och priser därefter. Men då kan du alltid hellre köra de 5 km till San Casciano dei Bagni där det finns flera restauranger att välja mellan.

Både hjälp och vin är nära

Villan är en del av en större egendom som producerar ekologiskt vin, olivolja och honung. Allt detta kan ni både smaka och köpa på plats. Ägaren bor i ett litet hus intill villan så han är alltid tillgänglig för att ge råd och hjälp, och problem under vistelsen kan också åtgärdas mycket snabbt, men annars verkar han diskret och låter gästerna ha poolen, trädgården och huset för sig själva. Ägaren är också en duktig kock, och mot förfrågan tillagar han mat för gästerna som kan avnjutas antingen på den stora terrassen eller i den stora matsalen, som ligger i den renoverade gamla ladan.

Gott om utrymme och komfort

Förutom de många sovrummen, badrummen och uppehållsrum (se beskrivning nedan) erbjuder villan tvättmaskin (samt strykjärn och strykbräda), satellit-TV, grill och inte minst Wi-Fi.

Villa med 18 sovplatser:
Villan är på två våningar.
- På första våningen hittar du entrén, ett litet vardagsrum med soffa och öppen spis, en gästtoalett, matsal, vardagsrum och kök (kyl, ugn, kaffebryggare och diskmaskin) och tre sovrum: ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch, en sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch, och en svit rum som består av ett sovrum med dubbelsäng och litet vardagsrum med bäddsoffa för två personer, som inkluderar ett badrum med toalett och jacuzzi badrum.
- På andra våningen (som inte är anslutet till bottenvåningen, men endast nås via en utvändig trappa) hittar du en stor hall / vardagsrum med soffa, två sovrum med dubbelsäng och alla med sina egna privata badrum med toalett och dusch, ett sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch badrum, ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och och slutligen en svit som består av ett sovrum med dubbelsäng och litet vardagsrum, som inkluderar ett badrum med toalett och jacuzzi badrum.

Läs mer om Villa Le Radici

Dölj texten
 
 
search map