Villa i San Casciano dei Bagni i Toscana

Macetona

 
Macetona är inte tillgänglig i dagsläget
Macetona är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till San Casciano dei Bagni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här befinner du dig i ett kuperat landskap där jordens bruna färg ligger som ett vackert lapptäcke tillsammans med olika nyanser av grönt och där kargt blandas med tät vegetation. Detta är en del av Toscana som du kommer att ha svårt att se dig mätt på.

Njut av sköna bad och panoramavy

På den välskötta tomten finns en utomhuspool som är placerad så att du ska kunna ligga i badet, eller i en av de utplacerade solstolarna och njuta av en bedårande utsikt. Här är det lugnt och fridfullt uppe, en oas där du kan komma ner i varv och "bara vara". Skulle du tycka att solen blir för stark kan du ta skydd i skuggan utan att behöva tumma på vyerna.
Terrasser med sittplatser finns givetvis och en vedugn och grill gör att du kan avsluta dagen med något gott att äta, kanske tillsammans med ett gott lokalt vin.

Har du mindre inköp kan du promenera bort till Celle Sul Rigo, som ligger endast ca 1000 m bort. Här finns ett par restauranger, tobaksaffär, post och matbutik. Till San Casciano dei Bagno är det 6 km, till Montepulciano 35 km och Pienza 30 km, vilket innebär att du har flera trevliga utflyktsmöjligheter inom lagom dagsetapper.

Familjär atmosfär, i rätt toskansk anda

Här finns totalt fyra lägenheter med 8 sovrum och 7 badrum. Gemensamt för alla rum är den hemtrevliga atmosfären och behagliga miljön med en blandning av färger, former och material. Synliga takbjälkar, vackra valv och öppna spisar bidrar till det genuina som är så vanligt i Italien och speciellt i just denna regionen.

De har alla olika namn

Det finns totalt 4 lägenheter med olika namn. Det går att öppna upp mellan Amiata och Forno. Alla fönster har myggnät och Wi-Fi finns att tillgå.

Läs mer om Macetona

Villan på Macetona

Fristående med 12/14 sovplatser

Huset som är indelat i olika lägenheter har totalt 8 sovrum och 7 badrum. Amiata som är på ca 80 m² ligger på två plan och har fem bäddar. På bottenplan finns ett uppehållsrum med matdel och öppen spis, tv, ett kök med ugn och diskmaskin, en del är avsatt för tvättmaskinen, trappa upp till två dubbelrum och ett enkelrum, badrum med badkar och badrum med dusch. Archi som är på ca 90 m² ligger på bottenplan och har fyra bäddar samt en bäddsoffa för en person. Här finns ett stort uppehållsrum med stora fönsterpartier och utgång till trädgården, öppen spis, bäddsoffa för en person, tv, kokvrå med ugn, diskmaskin, tvättmaskin, två dubbelrum, två badrum med dusch. Forno som är på ca 80 m² ligger på två plan och har fyra bäddar samt en bäddsoffa för en person. På bottenplan har du ett uppehållsrum med matplats och öppen spis, tv, bäddsoffa för en person, kök med ugn, en del avsatt för tvättmaskinen, trappa upp till två dubbelrum och två badrum med dusch. Suite som är på ca 50 m² ligger på bottenplan och har två bäddar. Här finns ett litet uppehållsrum med kokvrå, tv, sovrum med sänghimmel, badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map