Agriturismo i Rufina i Toscana

Tenuta Il Poggiolo

 
Tenuta Il Poggiolo är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta Il Poggiolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rufina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tenuta Il Poggiolo ligger i fridfulla och vackra omgivningar på kullarna ovanför Rufina. Gården är omgiven av skog och vinmarker, som tillhör det kända vinhuset Frescobaldi. Det är ca. 1,8 km från Rufina (var de sista ca. 300 m är grusväg), tills du kommer till gården.

I Rufina finns inköpsmöjligheter, matställen och caféer. Letar du bättre inköpsmöjligheter, så är det ca. 15 minuter med bil till diverse "outlets", Armani, Gucci, Ferragamo m.fl. Dessutom är det bara 30-35 minuter med tåg till staden Florens (25 km).

Läs mer om Tenuta Il Poggiolo

Tenuta Il Poggiolo erbjuder tre självständiga hus, stor trädgård med trädgårdsmöbler, parasoll och grill beläget lite över den gemensamma swimmingpoolen (12 x 6 meter). Vid husen finns det även parkerinsgplats. Ägarparet, som driver stället, bor i ett fjärde mindre hus vid ingången till egendommen.

Il Fienile (hus för 4-5 personer):
Il Fienile är den gamla ladan, som nu är omgjord till bostad. Den är på 95 m² fördelad på två plan.

Här finns en stor täckt terrass på 20 m², rymligt uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, öppen spis, satellit-TV samt hi-fi och fåtölj i samband med matköket med fyra plattor, liten ugn, diksmaskin, kylskåp och kaffemaskin. På första våningen finns också badrum med toalett och dusch.

På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch.


Casa Gaia (hus för 4 personer):
Casa Gaia är 94 m² fördelad på två plan.

På första våningen finns uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, öppen spis, satellit-TV samt hi-fi och fåtöljer, stort matkök med fyra plattor, diskmaskin, kylskåp, frys och kaffemaskin.

På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch.


Villa Casanova (hus för 10 personer):
Casa Gaia på 300 m² är fördelad på tre plan. Man kan hyra huset både som nio- och som åttarumshus, då priset blir lite lägre, då ett av sovrummen är låsta.

På första våningen finns ett stort allrum med kök utrustat med två plattor, diskmaskin, tvättmaskin och kylskåp.

En utomhustrappa i terrakotta leder upp till andra våningen. Här finns en stor ingång, två upphållsrum med soffarrangemang och fåtöljer, öppen spis, en 40’’ satellit-TV samt hi-fi och video, biljard, stort matkök med fyra plattor, träugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp och istärningsmaskin samt kaffemaskin, och utgång till en liten balkong. På denna våning finns ytterligare ett sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch, ett badrum med två handfat, toalett och dusch.

På tredje våningen ligger det två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar med utgång till stor terrass på 100 m² med bord och stolar och fin utsikt, samt badrum med toalett och jacuzzi.badkar.

Dölj texten
 
 
search map