Villa i Rosignano Solvay i Toscana

Villa La Tagliola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa La Tagliola ligger på toppen av en kulle på 250 meters höjd över havet vilket betyder att man har havsutsikt härifrån, ja man ser t.o.m. ända till Elba, Korsika och Isola di Capraia.

Inhägnad trädgård med pool och grill

Villan är omgiven av en trädgård som är inhängnad och var man finner en 11 x 5 meter stor pool, ett lusthus där man kan äta sina måltider i det fria samt en grill. Den lilla staden Rosignano Marittimos historiska centrum ligger endast 1½ km. härifrån och här finner du diverse butiker, apotek, kaféer och restauranger. Sandstränderna vid Rosignano Solvay ligger ca. 10 minuters bilfärd härifrån.

Läs mer om Villa La Tagliola

Villa med 8/10 sovplatser (ca. 220 m²):
Villan är fördelad på två plan. På första våningen finns ett uppehållsrum med öppen spis och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng samt två badrum med dusch och toalett. Från båda sovrummen har man utgång till verandan. På andra våningen finns ett stort rum med en bäddsoffa för två personer, ett litet kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng samt ett badrum med duch och toalett. Från båda sovrummen är det utgång till en terrass med havsutsikt. Villan är utrustad med tvättmaskin (i ett stängt utehus), satellit-tv, micro, kaffemaskin, strykjärn och strykbräda samt kylsåp med frysbox.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map