Villa i Rosia i Toscana

Villa La Sovrana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är verkligen sällsynt att vi stöter på en sådan personlig och mysig villa! Men det är inte varje dag som ägarna själva använder huset lika mycket som de gör på Villa La Sovrana.

Lokal prägel

Man ska nog vara sianeser eller känna till stadens speciella traditioner bra, för att genast veta exakt varifrån i staden ägaren är ifrån. Siena samhällsstruktur är knutna till de 17 stadsdelarna, som resten av världen bäst känner till från de två gånger om året de deltar i Il Palio, men denna hästkapplöpning är endast toppen på isberget, uteslutna kulmen av hela årets liv och arbete i stadsdelarna. När man kallar sitt hus för La Sovrana, är det uppenbart för alla sieneser varifrån du kommer Contrada dell'Istrice, igelkotts stadsdelen, och skulle någon tvivla, så skulle den tvivlen försvinna i samma ögonblick de träder in i huset. Här finns nämligen otaliga banners från distriktet samt allehanda andra representationer av igelkotten i nästan alla rum!

Läs mer om Villa La Sovrana

Klassiskt stenhus

Det är tal om ett pittoreskt gammalt stenhus, som för några år sedan blev renoverat och moderniserat. Vi befinner oss omkring 700 meter från grusvägen utanför byn Stigliano (och fyra km från Rosia) i lugn och ro med vacker utsikt från både den stora trädgården med alla fruktträd och pool på 11 x 5 meter (djup 120 - 210 cm). Framför huset hittar vi en stor altan och bredvid den en stor murad grill.

Villa med 10 sovplatser
- Huset är ca. 180 m² stort och ligger fördelade på två plan. På första våning ligger ett mycket mysigt uppehållsrum med en soffgrupp, matbord och ett trevligt öppet kök med stor öppen spis, som också fungerar som grill, gashäll, ugn och stort kylskåp med frysbox samt ett dubbelrum och ett badrum med dusch och toalett. På andra våning finns det fyra dubbelrum och tvåbadrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa la Pievina

Asciano, Toscana

Casa Rosada

Lucignano, Toscana

Villa le Querce

San Galgano, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Le Colombelline

Montepulciano

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map