Omdömen från Fattoria di Castiglionchio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria di Castiglionchio

Läs personliga omdömen av Fattoria di Castiglionchio som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria di Castiglionchio. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Castiglionchio..

Trevligt, autentiskt och vackert naturområde.....

Rosano sull'Arno som semester-destination

Vackert och nära till Florens om man vill se det och uppleva staden.

Fattoria di Castiglionchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria di Castiglionchio
Lägenhet m. 2 sovrum och 5 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno som semester-destination

Fattoria di Castiglionchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria di Castiglionchio
Lägenheten m. 4 sovrum (Lapo) och 10/12 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno som semester-destination

Fattoria di Castiglionchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria di Castiglionchio
Lägenhet m. 4 sovrum (Tornet) och 11 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 7 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno som semester-destination

Fattoria di Castiglionchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria di Castiglionchio
Lägenhet m. 4 sovrum (Tornet) och 11 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 7 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Soliga dagar

Vackert och lugnt område. Fick bra hjälp i receptionen. Det var kallt på natten och morgonen, ingen värme i lägenheten. Köket var sparsamt inrett, inte något att torka av med, kniv sönder, saknade microugn eller liknande. Mycket dåligt internet.

Rosano sull'Arno som semester-destination

Enkelt att ta tåget till Florens.

Fattoria di Castiglionchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria di Castiglionchio
Lägenhet m. 1 sovrum och 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vidunderliga Toscana

Perfekt ställe för en semester med familjen. Vi var iväg med tre döttrar, en svärson och två barnbarn på 1 och 4 år. Stället är vackert, med möjlighet för att äta på stället tre gånger veckovis. Stilla och lugnt och med en hjälpsam och rar personal.
Vi vill helt säkert komma tillbaka.

Rosano sull'Arno som semester-destination

Fattoria di Castiglionchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria di Castiglionchio
Lägenheten Magnolia med 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno som semester-destination

Fattoria di Castiglionchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria di Castiglionchio
Lägenhet m. 1 sovrum och 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Sommarförlängning

Jag var med en vän en vecka i den vackert belägna Fattoria, vi gillade det, personalen och servicen i receptionen under vår vistelse var super, priset på vin, etc, finns på webbplatsen i gårdsbutiken var mycket rimliga (1 flaska vitt ca 4 €). Utrustningen i vår lägenhet lite sparsam, den italienska kaffemaskinen räckte bara till en person och att få grytor och kastruller rena, lite basutrustning skulle vara till stor hjälp

Rosano sull'Arno som semester-destination

Fattoria di Castiglionchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria di Castiglionchio
Lägenhet m. 1 sovrum och 3 sovplatser

sparsam utrustning
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

mycket besvärligt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Toscana i Sept.

Vingården ser fantastisk ut på bilderna vilket det var också.
Vi blev mycket nöjda.
Och vi bodde i Villa 11 som är för 8 personer och för oss var det perfekt, med morgonens bästa utsikt ever.
Kan varmt rekommendera att stanna kvar på middag på kvällen på vingården dem kvällar dem har öppet i sin restaurang.
Det var supermysigt och gott och även prisvärt va 20 Euro (buffe)
Vi tyckte även besöket i Florens var toppen med marknad nära järnvägs station som +.
Raddi som ligger i Chanti distriktet var vackert då man kommer på vägarna och åkte.
Den lilla byn var inte mycket shopping men värt att gå en dag & äta på restaurang som ligger ut med promenaden/utsikten en liten väg ner (30m backen ner) vilken utsikt. Mycket nöjda, & vi kommer tillbaka./Anna

Rosano sull'Arno som semester-destination

Vingården ser fantastisk ut på bilderna vilket det var också.
Vi blev mycket nöjda.
Och vi bodde i Villa 11 som är för 8 personer och för oss var det perfekt, med morgonens bästa utsikt ever.
Kan varmt rekommendera att stanna kvar på middag på kvällen på vingården dem kvällar dem har öppet i sin restaurang.
Det var supermysigt och gott och även prisvärt va 20 Euro (buffe)
Vi tyckte även besöket i Florens var toppen med marknad nära järnvägs station som +.
Raddi som ligger i Chanti distriktet var vackert då man kommer på vägarna och åkte.
Den lilla byn var inte mycket shopping men värt att gå en dag & äta på restaurang som ligger ut med promenaden/utsikten en liten väg ner (30m backen ner) vilken utsikt. Mycket nöjda, & vi kommer tillbaka./Anna

Fattoria di Castiglionchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria di Castiglionchio
Lägenhet m. 3 sovrum och 8 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Bäst på morgonen men vid fönstert får man stå då dem tjocka väggarna sto ivägen för att få bra nät.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 9 Vuxna
Namn

Bedömning av Fattoria di Castiglionchio

Fattoria di Castiglionchio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria di Castiglionchio
Lägenhet m. 2 sovrum och 5 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nästa sida
 

Liknande ställen

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Residence Villa Grassina

Pelago, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map