Agriturismo i Rosano sull'Arno i Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Huvudbyggnaden med den närliggande poolen och tennisbana Girasoli Restaurangen Exempel på inredning Exempel på inredning
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fattoria di Castiglionchio ligger på landsbygden med vinmarker, skog och utsikt som skapar ramarna för semestern. Här bor du ca. tre kilometer från staden Rosano sull’Arno. Gården producerar flera olika viner samt olivolja. Du kan njuta av läckerheterna i restaurangen samt titta in i produktionen.

Bo lantligt nära Florens

Gården var en gång i tiden en liten landsby och erbjuder idag rustika lägenheter och en innehållsrik vistelse på höjderna nära Florens (15 km). Gården producerar dessutom både vin och olivolja som man kan köpa i receptionen eller på restaurangen som har öppet två / tre kvällar i veckan. Du kan köpa frukost på plats som intas i restaurangen eller använda dig av den bröd-service där nybakat bröd blir levererat om morgonen. På den gamla gården doftar det av citroner och utsikten över de gröna kullarna är verkligen fin.

Läs mer om Fattoria di Castiglionchio

Du har flera faciliteter

På gårdens område finns det en stor trädgård med gröna område samt en pool som mäter 17 x 7 meter och 15 x 5 m med djup på mellan 75 - 135 cm och. När du känner för att aktivera dig kan du ta ett parti tennis då här finns tennisbana, du kan se landskapet från två hjul då här finns cyklar att hyra, alternativt njuta av Toscanas skönhet från hästryggen (finns möjlighet till ridning i närheten). Till barnen ordnas en gång i veckan aktiviteter av olika slag. Här finns också en lekplats.

På gården säljs dessutom delikatesser och specialiteter förutom den egna olivolja, honungen och vinet som produceras på gården. En gång i veckan arrangeras det en rundvisning på gården. Ett tvätteri finns för dig som stannar ute lite längre. Restaurang finns men tänk på att den inte har öppet alla dagar i veckan. Hör med receptionen om du är intresserad.

Detta är en gård för barnfamiljer

Detta ställe rekommenderas framförallt till familjer som vill vara på ett ställe som präglas av barn i alla åldrar och som vill ha mycket plats att röra sig på. Men utan att behöva försaka den trevliga miljö Toscana bjuder på med mycket stämning och en fin utsikt över vinmarkerna samt flera möjligheter för trevliga utflykter. Du kan besöka Florens, Siena, Vallombrosa, Reggello, San Gimignano och Greve in Chianti) som alla ligger inom en timmes bilkörning. Och mycker, mycket mer.

Lägenheternas placering

Lägenheterna (65 st) är rymliga och ligger antingen i huvudbyggnaden eller i den nyare byggnaden Girasoli. Vi informerar gärna stället om var du önskar bo men kan inte garantera det. Lägenheterna är inredda i gammal stil med tunga mörka möbler, och det är lätt att dra på smilbanden då det nästan upplevs som ett museum. Det råder inga tvivel om att stället har en historia att berätta. Några lägenheter har privat uteplats, andra bord och stolar i den gemensamma trådgården

Läs om lägenheterna på Fattoria di Castiglionchio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Residence Villa Grassina

Pelago, Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map