Agriturismo i Rosano sull'Arno i Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Huvudbyggnaden med den närliggande poolen och tennisbana Girasoli Restaurangen Exempel på inredning Exempel på inredning
 
Fattoria di Castiglionchio är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria di Castiglionchio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rosano sull'Arno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fattoria di Castiglionchio ligger på landsbygden med vinmarker, skog och utsikt som skapar ramarna för semestern. Här bor du ca. tre kilometer från staden Rosano sull’Arno. Gården producerar flera olika viner samt olivolja, och du kan njuta av läckerheterna i restaurangen samt titta in i produktionen. Du kanske till och med köper godsakerna med dig hem, om de faller dig i smaken.

Bo lantligt nära Florens

Gården var en gång i tiden en liten landsby och erbjuder idag rustika lägenheter och en innehållsrik vistelse på höjderna nära Florens (15 km). Här producerar de dessutom både vin och olivolja som du kan köpa i receptionen eller på restaurangen som har öppet två / tre kvällar i veckan. Du kan köpa frukost på plats som intas i restaurangen eller använda dig av den bröd-service där nybakat bröd blir levererat om morgonen. På den gamla gården doftar det av citroner och utsikten över de gröna kullarna är verkligen fin.

Läs mer om Fattoria di Castiglionchio

Du har flera faciliteter

På gårdens område finns det en stor trädgård med gröna område samt en pool som mäter 17 x 7 meter och 15 x 5 m med djup på mellan 75 - 135 cm och. När du känner för att aktivera dig kan du ta ett parti tennis då här finns tennisbana, du kan se landskapet från två hjul då här finns cyklar att hyra, alternativt njuta av Toscanas skönhet från hästryggen (finns möjlighet till ridning i närheten). Till barnen ordnas en gång i veckan aktiviteter av olika slag. Här finns också en lekplats.

På gården säljs dessutom delikatesser och specialiteter förutom den egna olivolja, honungen och vinet som produceras på gården. En gång i veckan arrangeras det en rundvisning på gården. Ett tvätteri finns för dig som stannar ute lite längre. Restaurang finns men tänk på att den inte har öppet alla dagar i veckan. Hör med receptionen om du är intresserad.

Detta är en gård för barnfamiljer

Detta ställe rekommenderas framför allt till familjer som vill vara på ett ställe som präglas av barn i alla åldrar och som vill ha mycket plats att röra sig på. Men utan att behöva försaka den trevliga miljö Toscana bjuder på med mycket stämning och en fin utsikt över vinmarkerna samt flera möjligheter för trevliga utflykter. Du kan besöka Florens, Siena, Vallombrosa, Reggello, San Gimignano och Greve in Chianti) som alla ligger inom en timmes bilkörning.

Lägenheternas placering

Lägenheterna (65 st) är rymliga och ligger antingen i huvudbyggnaden eller i den nyare byggnaden Girasoli. Vi informerar gärna stället om var du önskar bo men kan inte garantera det. Lägenheterna är inredda i gammal stil med tunga mörka möbler, och det är lätt att dra på smilbanden då det nästan upplevs som ett museum. Det råder inga tvivel om att stället har en historia att berätta. Några lägenheter har privat uteplats, andra bord och stolar i den gemensamma trådgården

Läs om lägenheterna på Fattoria di Castiglionchio

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Fattoria di Castiglionchio

Läs personliga omdömen av Fattoria di Castiglionchio som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria di Castiglionchio. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 37 omdömen från Fattoria di Castiglionchio

Castiglionchio..

Trevligt, autentiskt och vackert naturområde.....

Läs mer

Fantastisk vistelse

Vi hyrde tornet. Det var en fantastisk upplevelse.
Tyvärr var flera av madrasserna mycket dåliga att ligga på, men för övrigt ett mycket spännande ställe att bo på. Personalen i receptionen/restaurangen m.fl. var mycket hjälpsam.
En riktigt trevlig bufféafton med musik, men själva buffén något begränsad i sitt utbud.

Läs mer

Soliga dagar

Vackert och lugnt område. Fick bra hjälp i receptionen. Det var kallt på natten och morgonen, ingen värme i lägenheten. Köket var sparsamt inrett, inte något att torka av med, kniv sönder, saknade microugn eller liknande. Mycket dåligt internet.

Läs mer

Vidunderliga Toscana

Perfekt ställe för en semester med familjen. Vi var iväg med tre döttrar, en svärson och två barnbarn på 1 och 4 år. Stället är vackert, med möjlighet för att äta på stället tre gånger veckovis. Stilla och lugnt och med en hjälpsam och rar personal.
Vi vill helt säkert komma tillbaka.

Läs mer

Bedömning av Fattoria di Castiglionchio

Läs mer

Stått stilla sedan 1970 talet på rummet

Poolen var det bästa här, samt att man kunde beställa bröd till nästa morgon.Ingen AC på rummen, restaurangen skulle vara öppen 2 av våra 3 nätter men personalen sa ev att de hade öppet på fredagen som de inte hade. Stället har sett sina glansdagar på 60-70-talet.

Läs mer
 
search map