Agriturismo i Rosano sull'Arno i Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Pris från per pers.
Huvudbyggnaden med den närliggande poolen och tennisbana Girasoli Restaurangen Exempel på inredning Exempel på inredning
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fattoria di Castiglionchio ligger på landsbygden med vinmarker, skog och utsikt som skapar ramarna för semestern. Här bor du ca. tre kilometer från staden Rosano sull’Arno. Gården producerar flera olika viner samt olivolja. Du kan njuta av läckerheterna i restaurangen samt titta in i produktionen.

Bo på landet 15 km från Florens

Gården var en gång i tiden en liten landsby och erbjuder idag rustika lägenheter och en innehållsrik vistelse på höjderna nära Florens (15 km). Gården producerar dessutom både vin och olivolja som man kan köpa i receptionen eller på restaurangen som har öppet två / tre kvällar i veckan. Man kan köpa frukost på plats som intas i restaurangen eller använda sig av den bröd-service där nybakat bröd blir levererat om morgonen. På den gamla gården doftar det av citroner och utsikten över de gröna kullarna är verkligen fin.

Läs mer om Fattoria di Castiglionchio

Lägenheternas placering

Lägenheterna är rymliga och ligger antingen i huvudbyggnaden eller i den nyare byggnaden Girasoli. Vi informerar gärna stället om var ni önskar bo men kan inte garantera det. Lägenheterna är inredda i gammal stil med tunga mörka möbler, och man skrattar gott åt att det nästan upplevs som ett museum. Det är inga tvivel om att stället har en historia att berätta. Några lägenheter har privat uteplats, andra bord och stolar i den gemensamma trådgården.

Flera faciliteter

På gårdens område finns det en stor trädgård med gröna område samt en stor pool som mäter 17 x 7 meter och 15 x 5 m med djup på mellan 75 - 135 cm och. Det finns dessutom tennisbana, cyklar att hyra, hästridning och tvätteri. Det säljs dessutom delikatesser och specialiteter förutom den olivolja, honung och vin som pruduceras på gården. En gång i veckan arrangeras det en rundvisning på gården.

Bondgård för barnfamiljer

Detta ställe rekommenderas framförallt åt familjer som vill vara på ett ställe som präglas av barn i alla åldrar som vill ha mycket plats att röra sig på i en trevlig toscansk miljö med mycket stämning och en fin utsikt över vinmarkerna samt flera möjligheter för trevliga utflykter (till bl.a. Florens, Siena, Vallombrosa, Reggello, San Gimignano och Greve in Chianti) som alla ligger inom en timmes bilkörning.

Läs om lägenheterna på Fattoria di Castiglionchio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Azienda Agricola Bellavista

Lajatico, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map