Agriturismo i Roccatederighi i Toscana

Pieve di Caminino

 
Pieve di Caminino är inte tillgänglig i dagsläget
Pieve di Caminino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Roccatederighi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det i vår tid så fel använda ordet "unikt" passar dock bra in på Pieve del Caminino, för det är verkligen enastående och något helt speciellt. Bara ägarnas beslut om att inte ha TV på stället ger en anvisning om att detta inte är ett "dussinställe".

Vi befinner oss här långt ute på landet i det Maremma som en gång i tiden var fruktat pga. dess dåliga klimat och farliga sjukdommar men som idag är så eftertraktat för dess vackra och genuina natur, de goda vinerna och den redliga maten. Det ska dock nämnas att vi inte är längre ut på landet än att man kan promenera in till närmsta by via en stig på 3,5 km. Pieve di Caminio var från början en kyrka från 1000-talet och den står än idag kvar som den centrala punkten på denna lilla gård. I den gamla kyrkan har familjen Marrucchi Locatelli inrett ett litet museum (eller vi kanske ska kalla det en raritets samling för här kan man finna de mest besynnerliga ting) som bland annat innehåller en del målningar utfört av tidigare generationer av familjen och det är även här man finner receptionen.

Läs mer om Pieve di Caminino

Lägenheterna ligger utspridda i skolbyggnaden, avelshuset och bondhusen som genom tiderna byggds i detta lilla kyrkosamfund, samt ett par i själva kyrkan. Det hör stora ägor till egendommen som man kan gå på promenad i men de flesta kommer nog att tillbringa en stor del av tiden vid den stora poolen med en vacker utsikt som ligger en liten bit från lägenheterna. Stämningen på Pieve di Caminio är speciell och det är utan tvivel ett ställe för dem som uteslutande önskar lugn och ro i vackra omgivningar.

Läs om lägenheterna på Pieve di Caminino

Dölj texten
 
 
search map