Agriturismo i Riparbella i Toscana

Villa Ligustro alla Pieve Vecchia

Restaurangen på Podere La Pieve Vecchia Pool på Podere La Pieve Vecchia
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Podere La Pieve Vecchia ligger bakom Toscanas fina stränder, vid Cecina Mare, och med kort avstånd från det backiga landskapet som leder dig fram till Volterra och San Gimignano.

Ett härligt semesterställe med en bra restaurang

Podere La Pieve Vecchia är en vacker och välskött gård, som har tagit emot semestergäster sedan 1999. Gården köpte för cirka 5 år sedan upp granngården, och där det tidigare bodde skällande hundar, finns nu en villa med privat pool och välinredda lägenheter. I gårdens gemensamma trädgård hittar du två pooler och en barnpool där dina barn med all säkerhet kommer att hitta nya lekkamrater. Det finns också en bra restaurang, där Sebastiano och hans hustru serverar välsmakande rätter, vars traditionella recept tolkas med samma kreativitet som genomsyrar hela restaurangen. Här kommer du heller inte sakna goda viner, så länge du håller dig till områdets produktion - husets vin görs på gården, som också är aktiv inom vinproduktion.

Nya och bekväma lägenheter i den nya villan och i annexet

Den nyrenoverade villan, Villa Ligustro, erbjuder två lägenheter som kan hyras separat eller samlat. Till villan hör också en privat pool (10 x 5 m) med barnbassäng (2 x 2 m), samt ett vattenfall som endast kan användas av de gäster som bor i villan. Är ni fler i res-sällskapet, kan ni också hyra det lilla annexet Villetta Zizzolo, och samla alla runt poolen eller i villans enorma vardagsrum - var uppmärksam på att gästerna på Viletta Zizzolo annars inte har tillgång till den privata poolen. Runt om VIlla Ligustro finns en inhägnad trädgård, där du hittar en grill, mynt-tvätt och plats att parkera bilen. Villans lägenheter och annexet har aircondition i alla sovrum, diskmaskin och kokplattor i köket, satellit-TV och wi-fi.

Din villa med privat pool nära kusten

VIlla Ligustro är således en flexibel lösning för stora familjer som vill spendera semestern nära kusten. Du kan vara herre på täppan, och hyra hela huset med 16 sovplatser och privat pool. Och är ni fler än 16, kan ni med fördel också hyra det rymliga annexet bredvid villan, och vara upp till totalt 22 gäster. Kusten och dess sandstränder ligger endast 7 km bort.

Lägenheterna på Villa Ligustro alla Pieve Vecchia

Sexrumslägenhet Nespolo (nr. 35) med 8/10 sovplatser (1:a och 2:a våningen)

Lägenheten är fördelad på två våningar och är cirka 170 m². På första våningen finns ett enormt vardagsrum med två sovplatser i en bäddsoffa, samt utgång till den övertäckta terrassen med pool; kök med utgång till den bakomliggande trädgården och grillområdet; samt ett badrum. En trappa leder upp till andra våningen där det finns 4 sovrum med parkettgolv och två sovplatser var (två enkelsängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng), och två badrum med dusch. Ett sovrum har utgång till en liten övertäckt balkong.

Trerumslägenhet Ligustro (nr. 34) med 4/6 sovplatser (1:a våningen)

Lägenheten ligger första våningen och är cirka 90 m². Lägenheten består av ett vardagsrum med två sovplatser i en bäddsoffa; kök med utgång till övertäckt terrass; sovrum med dubbelsäng; sovrum med två enkelsängar; och två badrum varav det ena är handikappvänligt.

Villa med 16 sovplatser (med privat pool)

Du kan hyra båda lägenheterna tillsammans, och därmed nyttja poolen vid villan helt privat. Du har således 6 sovrum, två kök och hela trädgården att nyttja. Vardagsrummet är stort nog för att samla alla om vädret inte skulle tillåta utomhusaktiviteter.

Trerumshus Zizzolo (nr. 36) med 4/6 sovplatser (1:a våningen)

Annexet Zizzolo har ingång från Podere La Pieve Vecchias trädgård. Gästerna i annexet har tillgång till gårdens pool och trädgård - endast om de reser med övriga gäster som bor i Villa Ligustro, kan de nyttja villans privata pool. Semesterbostaden består av vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i en bäddsoffa; två sovrum med två enkelsängar i varje (som kan samlas till en dubbelsäng); och badrum med toalett och dusch. Från vardagsrummet och från det ena sovrummet finns utgång till en stor övertäckt terrass med trädgårdsbord, stolar och grill.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Il Pozzo

Capolona

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map