Omdömen från Terenzana

 
Terenzana är inte tillgänglig i dagsläget
Terenzana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riparbella här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terenzana

Läs personliga omdömen av Terenzana som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terenzana. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Carina med familj och vänner från Fagersta i Sverige bodde på Piccolo Borgo di Terenzana i Riparbella från den 23. till den 30. juli 2005.

Boendet och resan var toppen.
Personalen jättetrevliga och hjälpsamma. Lägenheterna var så vackra. (Poolen kanske kunde haft öppet lite längre möjligen.)

Tips: Vi besökte San Gimigliano, Underbart, med prisvärd keramik.
Men skippa tortyrmuséet (guideboken rekommenderade detta bottennapp!). Stränderna utanför Cecina kanske inte tillhör världens vackraste stränder - men det var en verklig underbar helhetsupplevelse att gå dit genom pinjeskogarna. Vi kom dit på en söndag när familjer ordnade picnic överallt i skogen. Som att vara i världens största partytält, med fåglar och cikador!
Nästa gång skulle jag vilja ha med cykel dit, för cykelstigarna var jättefina.

Vi har varit mycket nöjda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2005
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2004
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2004
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2004
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2004
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2003
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Le Camere della Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map