Agriturismo i Riparbella i Toscana

Terenzana

 
Terenzana är inte tillgänglig i dagsläget
Terenzana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riparbella här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Piccolo Borgo di Terenzana har fått sitt namn från en medeltidskyrka som låg här. Den tidigare gården ligger i Cecinadalen omgivet av olivodlingar och medelhavs macchia på de frodiga backarna som sträcker sig från Volterra till badbyn Cecina Mare.

Härifrån till havet och stranden vid Cecina är det ca. 18 km. Den lilla staden Riparbella ligger 8 km därifrån, medan det är 14 km till Cecina. De sista 3 ½ km till gården består av en grusväg som går genom skogen. Här är stillheten garranterad för det ända som hörs är fågelkvitter (och de andra gästerna).

Läs mer om Terenzana

Härifrån har man nära till många av Toscanas sevärdheter. Bland de närmsta medeltids städerna rekomenderar vi utflykter til Bolgheri, Castagneto Carducci, Massa Marittima, Volterra och San Gimignano ... Att besöka Florens, Pisa och Siena är en självklarhet.

Den gamla gården har 15 lägenheter och rum samt en liten restaurang där man kan njuta av de kända lokala vinerna och toscanska specialiteter. Trädgården (6.000 m²) präglas av cypresser och almträd samt en härlig pool på 16 x 8 meter (öppen från den 10/5 – 3/10 2005) med parasoller och solstolar.

På platsen finns det dessutom en liten reception, parkeringsplats, grill och en öppen spis. I närheten finns det även möjlighet för hästridning. Vill man handla mat mm rekomenderar vi att man kör till Cecina där det finns bra handelsmöjligheter och en stor supermarket (Coop).

Lägenheterna är alla välmöblerade och har ett rustikt kök samt inställbar värmeanläggning. Lägenheterna ligger antingen på bottenvåningen eller på första våningen.

Dölj texten
 
 
search map