Omdömen från Podere La Pieve Vecchia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere La Pieve Vecchia

Läs personliga omdömen av Podere La Pieve Vecchia som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere La Pieve Vecchia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Toppen för hela familjen

Mycket välskött och rent boende i vacker italiensk gård med tillmötesgående personal. Vackra omgivningar med olivlundar och vinodlingar alldeles nära. Resturang med utmärkt mat, liten butik där man kan köpa färskt bröd till frukost och det finns även möjlighet att få massage eller ett yogapass. Pooler och tennisbana utnyttjades av flera av familjemedlemmarna som är i ålder 1,5 - 70 år. Nära till andra byar och städer, t.ex Pisa och Volterra. Dock är bil ett måste då stället ligger ute på landsbygden. Vi stortrivdes under vår t besök, lugnt och behagligt då vi var där i september, lagom varmt och lagom många besökare. Kan varmt rekommenderas

Riparbella som semester-destination

I byn Riparbella finns några få resturanger och en liten matbutik. I Cecina finns flera stora mataffärer. Det tar inte lång tid att med bil nå badorterna vid havet. Utflyktsmål t.ex Volterra, San Giminiano.
,

Podere La Pieve Vecchia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere La Pieve Vecchia
Femrumslägenhet Colonica nr. 5 med 8/10 sovplatser (1:a / 2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bedömning av Podere La Pieve Vecchia

Riparbella som semester-destination

Podere La Pieve Vecchia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere La Pieve Vecchia
Trerumslägenhet Corbezzolo nr. 14 med 4/5 sovplatser (1:a / 2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fina omgivningar

Detta ställe är otroligt härligt. Massor av plats att koppla av samt fin utgångspunkt för utflykter. Det finns bra inköpsmöjligheter i närheten om man önskar laga egen mat.
Restaurangen erbjuder god mat om man önskar äta där. Personalen är hjälpsam och kan både engelska, tyska och italienska, så möjlighet för dialog finns.

Riparbella som semester-destination

Du kan köpa färskt frukostbröd från kl. 8 i Lidl.

Podere La Pieve Vecchia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere La Pieve Vecchia
Femrumslägenhet Colonica nr. 5 med 8/10 sovplatser (1:a / 2:a vån.)
Trerumslägenhet Cantina nr. 10 med 4/5 sovplatser (1:a vån.)

Rummen var små och mörka
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Kunde inte komma på, vilket vi heller inte hade så stort behov för. Vi hade vårt eget med. Men kunde ej komma på.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2019
Antal resande 8 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere La Pieve Vecchia

Riparbella som semester-destination

Podere La Pieve Vecchia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere La Pieve Vecchia
Tvårumslägenhet Leccio nr. 26 med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Mycket härligt ställe!

La pieve var ett härligt ställe. Fin lägenhet med allt vi hade behov av. Utsikt mot det toskanska landskapet från swimmingpoolen och trädgården var bara så vacker. Vi har redan planer på en ny tur nästa år igen ??

Riparbella som semester-destination

Härlig toskansk stad

Podere La Pieve Vecchia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere La Pieve Vecchia
Tvårumslägenhet Ginepro nr. 22 med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk

Andra gången blev lika bra. Läget och miljön runt omkring i kombination med en poolsemester

Riparbella som semester-destination

Lätt att hitta dit. Tyvärr var vinproduktionen nerlagd men fanns i mycket större skala 1 km nort

Podere La Pieve Vecchia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn

La Pieve Vecchia är toppen!

Barnen älskar det och vi vuxna älskar det. Fina poolområden, många andra barn att leka med och till detta den toskanska stämning, utan att vara en isolerad plats på landet. Det krävs i och för sig att man har bil, men det tar endast 10 min till Cecina där man har flera inköpsmöjligheter samt glassbarer mm. Bra restaurang men det är flera möjligheter i Riparbella. Personalen var otrolitg hjälpsamma och gör nästan vad som helst för att kunna hjälpa till. Vi bodde i en fin lägenhet och den var inredd perfekt och räckte för våra behov.
Under stor del av dagen kan man i restaurangen köpa både glass och kaffe. På morgonen kan man hämta sitt nybakade bröd där (men man måste ha beställt det dagen innan).
Bra möjligheter för att cykla både på plan mark samt i backar (det är inga cykelstigar - så inget för barn).
Även om det påminner lite om en dansk och holländsk koloni så tycker vi väldigt mycket om stället och vi kommer nog tillbaka!

Riparbella som semester-destination

Take-away pizza från La Piazzetta i Riparbella.
Jättekul och bra klättringsupplevlese för hela familjen (vår yngsta deltagare var 4 år) i träden hos Il Giardino Sospesa, 5 km bort.
Baby Star i Cecina är en frisörsalong speceillt inredd för barn.
Efter ett besök hos frisören så gå över gatan och ät en jättegod glass hos Il Gelataio Filippo.

Podere La Pieve Vecchia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere La Pieve Vecchia
Tvårumslägenhet Leccio nr. 26 med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Blandade känslor

Vi var 2 vuxna och tre barn som reste tillsammans och vi bodde i en lägenhet

Podere La Pieve Vecchia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere La Pieve Vecchia
Fyrarumslägenhet Colonica nr. 4 med 6/8 sovplatser (1:a / 2:a vån.)

Det saknades ett ställe utomhus där man kunde sitta - det är en terrass på 1 våningen men där var det endast 3 stolar. Så man blev tvungen att äta inomhus vilket var ett stort minus enligt mig
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Internet fanns endast utanför - In-Italias information om att intenet i Italien inte är lika bra som hemma verkar vara för de ställen som det hänvisas till - men min erfarenhet är att detta inte gäller generellt utan mer ett medvetet val från stället.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Det är en osteria av medel kvalitet gällande deras mat. Litet menykort och barnmenu existerade knappt. Bilderna på hemsidan är inte helt rättvisande - de ger ett lite bättre intryrck än vad det i verkligheten var. Men det är till gengälld väldigt söta och bra med barn
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere La Pieve Vecchia

Riparbella som semester-destination

Podere La Pieve Vecchia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere La Pieve Vecchia
Trerumslägenhet Colonica nr. 2 med 4/6 sovplatser (1:a / 2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere La Pieve Vecchia

Riparbella som semester-destination

Podere La Pieve Vecchia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere La Pieve Vecchia
Tvårumslägenhet Corbezzolo nr. 15 med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Nästa sida
 
search map