Agriturismo i Riparbella i Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den gamla gården Podere La Pieve Vecchia från slutet av 1700-talet framstår idag som ståtlig och välskött. Här på de toscanska kullarna runt Riparbella har man bevarat den gamla charmen och atmosfären samtidigt som man uppfyller kraven till dagens komfort. Gården producerar fortfarande vin och du får en äkta bondgårdssemester nära stränderna.

Nära havet samt flera utflyktsmöjligheter

Gården ligger fint på en kulle där du är omringad av en skön trädgård och flera olivträd. Det är ca 4 km till Riparbella och 7 km till Cecina Mare där det finns både centrum och fina sandstränder. Från gården är det heller inte långt till de kända toscanska medeltidsbyarna. Landsvägen mellan Cecina och Volterra går ganska nära stället och det kan förekomma ljud från trafiken när vinden ligger på.

Läs mer om Podere La Pieve Vecchia

Du har gott om plats att röra dig på

På La Pieve Vecchia har du gott om utrymme och här finns en stor fin trädgård med möjlighet att sitta utomhus. Gården består av olika byggnader och här finns sammanlagt 25 lägenheter och 4 rum. Den gamla ladan innehåller i dag några få hotellrum och en restaurang. I det gamla stallet har man däremot inrättat fyra lägenheter. De andra lägenheterna ligger i den gamla huvudbyggnaden. Här finns även en ny byggnad med ytterliggare några få lägenheter i samma stil som resten av gården.

Två pooler, fina faciliteter och välsmakande mat

På La Pieve Vecchia finns reception, pool för vuxna och uppvärmd (maj till oktober) pool för barn, tvätteri, lekplats, grill, tennisbana, cykel- och mountainbike uthyrning samt två parkeringsplatser. Den lilla restaurangen som är öppen om kvällarna och söndagar för lunch serverar traditionella rätter från regionen med egna råvaror. Precis som sig bör i Toscana. Det traditionella rätterna kan vara bl.a. pappa al pomodoro, baccalá alla livornese etc. Känner du för att vidga dina vyer och låta smaklökarna testa något annat kan du bege dig till närliggande Riparbella där det finns det några få restauranger. I Riparbella finns även ett café samt ett par affärer. I Cecina däremot har du ett större utbud av barer, discotek, apotek, marknad etc.

Lägenheter i flera storlekar

Alla de 37 lägenheterna är fint möblerade. De ligger antingen på första eller andra våningen, enstaka lägenheter är fördelade på två våningar. De är alla utrustade med satellit-TV, telefon och förvaringsbox. Till varje lägenhet hör trädgårdsbord och stolar antingen (ej parasoll) i trädgården eller på balkongen.
Observera att lägenhet Colonica 8 är handikappanpassad.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map