Agriturismo i Riparbella i Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den gamla gården Podere La Pieve Vecchia från slutet av 1700-talet framstår idag som ståtlig och välskött. Här på de toscanska kullarna runt Riparbella har man bevarat den gamla charmen och atmosfären samtidigt som man uppfyller kraven till dagens komfort. Gården producerar fortfarande vin och du får en äkta bondgårdssemester nära stränderna.

Nära havet samt flera utflyktsmöjligheter

Gården ligger fint på en kulle där du är omringad av en skön trädgård och flera olivträd. Det är ca 4 km till Riparbella och 7 km till Cecina Mare där det finns både centrum och fina sandstränder. Från gården är det heller inte långt till de kända toscanska medeltidsbyarna. Landsvägen mellan Cecina och Volterra går ganska nära stället och det kan förekomma ljud från trafiken när vinden ligger på.

Läs mer om Podere La Pieve Vecchia

Du har gott om plats att röra dig på

På La Pieve Vecchia har du gott om utrymme och här finns en stor fin trädgård med möjlighet att sitta utomhus. Gården består av olika byggnader och här finns sammanlagt 25 lägenheter och 4 rum. Den gamla ladan innehåller i dag några få hotellrum och en restaurang. I det gamla stallet har man däremot inrättat fyra lägenheter. De andra lägenheterna ligger i den gamla huvudbyggnaden. Här finns även en ny byggnad med ytterliggare några få lägenheter i samma stil som resten av gården.

Två pooler, fina faciliteter och välsmakande mat

På La Pieve Vecchia finns reception, pool för vuxna och uppvärmd (maj till oktober) pool för barn, tvätteri, lekplats, grill, tennisbana, cykel- och mountainbike uthyrning samt två parkeringsplatser. Den lilla restaurangen som är öppen om kvällarna och söndagar för lunch serverar traditionella rätter från regionen med egna råvaror. Precis som sig bör i Toscana. Det traditionella rätterna kan vara bl.a. pappa al pomodoro, baccalá alla livornese etc. Känner du för att vidga dina vyer och låta smaklökarna testa något annat kan du bege dig till närliggande Riparbella där det finns det några få restauranger. I Riparbella finns även ett café samt ett par affärer. I Cecina däremot har du ett större utbud av barer, discotek, apotek, marknad etc.

Lägenheter i flera storlekar

Alla de 37 lägenheterna är fint möblerade. De ligger antingen på första eller andra våningen, enstaka lägenheter är fördelade på två våningar. De är alla utrustade med satellit-TV, telefon och förvaringsbox. Till varje lägenhet hör trädgårdsbord och stolar antingen (ej parasoll) i trädgården eller på balkongen. Observera att lägenhet Colonica 8 är handikappanpassad.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Podere La Pieve Vecchia

Läs personliga omdömen av Podere La Pieve Vecchia som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere La Pieve Vecchia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 79 omdömen från Podere La Pieve Vecchia

Toppen för hela familjen

Mycket välskött och rent boende i vacker italiensk gård med tillmötesgående personal. Vackra omgivningar med olivlundar och vinodlingar alldeles nära. Resturang med utmärkt mat, liten butik där man kan köpa färskt bröd till frukost och det finns även möjlighet att få massage eller ett yogapass. Pooler och tennisbana utnyttjades av flera av familjemedlemmarna som är i ålder 1,5 - 70 år. Nära till andra byar och städer, t.ex Pisa och Volterra. Dock är bil ett måste då stället ligger ute på landsbygden. Vi stortrivdes under vår t besök, lugnt och behagligt då vi var där i september, lagom varmt och lagom många besökare. Kan varmt rekommenderas

Läs mer

Fina omgivningar

Detta ställe är otroligt härligt. Massor av plats att koppla av samt fin utgångspunkt för utflykter. Det finns bra inköpsmöjligheter i närheten om man önskar laga egen mat.
Restaurangen erbjuder god mat om man önskar äta där. Personalen är hjälpsam och kan både engelska, tyska och italienska, så möjlighet för dialog finns.

Läs mer

Mycket härligt ställe!

La pieve var ett härligt ställe. Fin lägenhet med allt vi hade behov av. Utsikt mot det toskanska landskapet från swimmingpoolen och trädgården var bara så vacker. Vi har redan planer på en ny tur nästa år igen ??

Läs mer

Fantastisk

Andra gången blev lika bra. Läget och miljön runt omkring i kombination med en poolsemester

Läs mer

La Pieve Vecchia är toppen!

Barnen älskar det och vi vuxna älskar det. Fina poolområden, många andra barn att leka med och till detta den toskanska stämning, utan att vara en isolerad plats på landet. Det krävs i och för sig att man har bil, men det tar endast 10 min till Cecina där man har flera inköpsmöjligheter samt glassbarer mm. Bra restaurang men det är flera möjligheter i Riparbella. Personalen var otrolitg hjälpsamma och gör nästan vad som helst för att kunna hjälpa till. Vi bodde i en fin lägenhet och den var inredd perfekt och räckte för våra behov.
Under stor del av dagen kan man i restaurangen köpa både glass och kaffe. På morgonen kan man hämta sitt nybakade bröd där (men man måste ha beställt det dagen innan).
Bra möjligheter för att cykla både på plan mark samt i backar (det är inga cykelstigar - så inget för barn).
Även om det påminner lite om en dansk och holländsk koloni så tycker vi väldigt mycket om stället och vi kommer nog tillbaka!

Läs mer

Skönt ställe

Härligt ställe som lever upp till beskrivningen och bilderna. Trots att det var en del andra gäste på stället så var det alltid bra plats pch fredligt. Och en jättebra service - även när problem uppstod, så blev de lösta på en gång och alltid med ett leende

Läs mer
 
search map