Agriturismo i Riparbella i Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den gamla gården Podere La Pieve Vecchia från slutet av 1700-talet framstår idag som ståtlig och välskött. Här på de toscanska kullarna runt Riparbella har man bevarat den gamla charm och atmosfären samtidigt som man uppfyllt kraven till nutidens komfort. Gården producerar fortfarande vin och du får en äkta bondgårdssemester nära stränderna.

Nära havet samt nära flera utflyktsmöjligheter

Gården ligger på en kulle omringad av en trädgård och flera olivträd, 4 km från Riparbella och 7 km från Cecina Mare där det finns både centrum och fina sandstränder. Från gården är det heller inte långt till de kända toscanska medeltidsbyarna. Landsvägen mellan Cecina och Volterra går ganska nära stället och det kan förekomma ljud från trafiken när vinden ligger på.

Läs mer om Podere La Pieve Vecchia

Gott om plats för alla

Gården består av olika byggnader, här finns sammanlagt 25 lägenheter och 4 rum. Den gamla ladan innehåller i dag några få hotellrum och en restaurang. I det gamla stallet har man inrättat fyra lägenheter. De andra lägenheterna ligger i den gamla huvudbyggnaden. Det finns även en ny byggnad men ytterliggare några få lägenheter i samma stil som resten av gården.

Två pooler, fina faciliteter och välsmakande restaurang

Det finns reception, två pooler för både vuxna och barn, tvätteri, lekplats, grill, tennisbana, cykel- och mountainbike uthyrning samt två parkeringsplatser. Den lilla restaurangen som är öppen om kvällen och söndagar för lunch serverar traditionella rätter från regionen med egna råvaror. Det traditionella rätterna kan vara bl.a. pappa al pomodoro, baccalá alla livornese etc. I Riparbella finns det några få restauranger, ett café samt ett par affärer. I Cecina finns ett större utbud av barer, discotek, apotek, marknad etc.

Lägenheter i flera storlekar

Alla de 37 lägenheterna är fint möblerade. De ligger antingen på första eller andra våningen, enstaka lägenheter är fördelade på två våningar. De är alla utrustade med satellit-TV, telefon och förvaringsbox. Till varje lägenhet hör trädgårdsbord och stolar antingen (ej parasoll) i trädgården eller på balkongen.

Läs om l√§genheterna på Podere La Pieve Vecchia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

search map