Semesterbostad i Riparbella i Toscana

Podere Cerro Grosso

 
Podere Cerro Grosso är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Cerro Grosso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riparbella här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gammalt bondehus som blivit helt renoverat. Stället ligger i lugna och fridfulla omgivningar vid slutet av en ca. 800 meter lång grusväg.

Det finns ingen pool men i stället bor man mycket billigt och på "äkta toscanskt vis" och inte på ett stort semestercenter. Om man vill bada är det endast 12-17 km. till bra sandstränder som t.ex. i badorterna Cecina Mare och Vada. I den stora trädgården finns det parasoller, solstolar och trädgårdsmöbler så att man kan sitta ute och äta eller bara njuta av den fina havsutsikten. I staden Riparbella som ligger ca 3 km. från huset finns både restauranger och inköpsmöjligheter. På kusten i Cecina finns ett stort supermarket.

Läs mer om Podere Cerro Grosso

Det finns endast fyra lägenheter varav den ena på andra våningen används då och då av ägaren. Lägenheterna är möblerade i den klassiska rustika stilen och har myggnät för alla fönster.

Lägenheterna på Podere Cerro Grosso

Trerumslägenhet med 4 sovplatser

Ligger på andra våningen och är på ca. 65 m². Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, kök med ugn och matplats, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett. Från lägenheten har man direkt utgång till en terrass med utsikt.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser

Ligger på första våningen och är på ca. 65 m². Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningsäng och badrum / toalett. Från sovrummet har man utgång till trädgården.

Trerumslägenhet med 7 sovplatser

Ligger på första våningen och är på ca. 65 m². Lägenheten består av ett uppehållsrum med två bäddsoffor och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum / toalett. Från sovrummet har man utgång till en terrass.

Dölj texten
 
 
search map