Agriturismo i Riparbella i Toscana

Le Tegole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i bland de gröna kullarna mellan Cecina, den härliga stranden och Medeltidsstaden Volterra ligger det trevliga lantstället Le Tegole.

Gård helt ute på landet

Gården ligger helt avsides. En 3 km lång väg, grusväg den första biten och därefter asfalterad leder upp till detta trevliga ställe där man kan glömma bilen och njuta av omgivningarna när man gjort sina inköp. Vill man inte laga mat så kan man äta på ställets restaurang som erbjuder vällagade lokala rätter i en trevlig rustik miljö.

Läs mer om Le Tegole

Plats för alla

Såväl ett romantiskt par som en glad barnfamilj kommer känna sig hemma på Le Tegole. Med lek i sinnet kan du bada, gå promenader, njuta av de stora gräsmattorna långt ifrån trafiken då stället ligger helt på landet. Utöver den fina och panoramiska poolen med separat barnpool så finns här även lekplats och en bollplan som kan användas till fotboll och tennis (man bör medtaga egna rack och bollar). Gården är omgiven av ett högt staket som man satt upp för att hindra de många vildsvin som bor i skogen att komma in på området.

Fina och rymliga lägenheter

Lägenheterna är fint inredda med massiva trämöbler och sängar. De har alla TV, värmeanläggning, strykjärn och strykbräda. Det finns inte aircondition men området är kyligt om natten pga. den täta skogen och de svalkande havsbrisarna om kvällarna. I den stora trädgården finns det bord och stolar för alla, vissa lägenheter har dock egen terrass eller trädgård.

Vi ber dig observera

... att de här ibland håller bröllop och andra events mycket pga av miljön och restaurangen. Poolen är även öppen för de lokala som då oftast kommer hit under helgen.

Läs om l√§genheterna på Le Tegole

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map