Agriturismo i Riparbella i Toscana

Le Camere della Pieve Vecchia

Pris från per pers.
Restaurangen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Podere La Pieve Vecchia är en gammal gård från slutet av 1700-talet som har blivit fullständigt renoverad. Här på de toscanska backarna omkring Riparbella har den gamla charmen och atmosfären blivit väl bevarad, samtidigt som kraven om vår nutida komfort uppfylles.

Nära både stranden och utflyktsmål

Lantstället ligger på en kulle omgiven av en välskött trädgård och flera olivträd. Här bor man 4 km från Riparberlla och 7 km från badorten Cecina Mare där det finns en härlig sandstrand. Från stället är det heller inte långt till de kända toskanska medeltidsstäderna. Landsvägen mellan Cecina och Volterra går ganska nära stället och det kan förekomma ljud från trafiken när vinden ligger på.

Läs mer om Le Camere della Pieve Vecchia

Två pooler, fina faciliteter och god restaurang

Det finns reception, två pooler för både vuxna och barn, tvätteri, lekplats, grill, tennisbana, cykel- och mountainbike uthyrning. Den lilla restaurangen serverar traditionella rätter (öppen kvällstid och söndag lunch) från regionen med egna råvaror. Rätterna kan vara bl.a. pappa al pomodoro, baccalá alla livornese etc. I Riparbella finns det några få restauranger, en bar och ett par små butiker. I Cecina finns det fler barer, discotek, apotek, marknad etc.

Hotellrum med frukost/halvpension:
- Alla 4 hotellrummen är placerade i den ursprungliga ladan, där det även ligger en restaurang på nedanvåningen. Rummen är fint inredda och är utrustade med TV, telefon, minibar, förvaringsbox, aircondition (mot betalning av ett tillägg) och badrum. Det är inte möjligt att sätta in extra säng eller barnsäng i dessa rum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map