Agriturismo i Riparbella i Toscana

La Casina di Caccia di Le Tegole

La Casina di Caccia sett från pool området Uteplats vid uppgången till Casina di Caccia Le Tegoles goda restaurang samt poolen med La Casina di Caccia i bakgrunden Restaurangen på Le Tegole. Om sommaren serveras det även utomhus. Exempel på rum Exempel på badrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Casina di Caccia ligger ca. 100 meter från Le Tegoles restaurang och poolområde. På första våningen finns ett uppehållsrum för lokala jägare som särskilt i yttersäsongerna kommer hit för att hålla ett öga på dem många vildsvin som finns i skogen runt fastigheten.

15 km från kusten och stränderna

Le Tegole ligger i lugna naturomgivningar ca. 15 km från Cecina Mares sandstränder och helt tillbakadraget från huvudvägen. Här kan du verkligen njuta av tystnaden och den stjärnklara himmlen om kvällen samt dem många djur som lever i skogen. Lantstället är omgivet av ett högt staket vilket gör det helt säkert, framför allt om natten då många djur tittar fram från skogen. På Le Tegole finns en lokal och mycket trevlig restaurang som erbjuder vällagade toskanska maträtter samt lokala toskanska viner. Här kan du även köpa något svalkande att dricka eller en glass.

Restaurang och pool på stället

Nedanför huvudbyggnaden finner du den stora fina poolen med separat barnpool, solstolar samt lekplats och bollplan för fotboll och tennis (du bör ta med egna racketar). Restaurangen drivs av två kusiner som förvaltar gården. Här serveras goda lokala rätter som tillagas med hjälp av lokala råvaror och inspiration från kusinernas matkultur i Syditalien. Priserna är rimliga och portionerna likaså.

Därför ska du välja La Casina di Caccia

Vi rekommenderar La Casina di Caccia särskilt till dem som söker dubbelrum på ett lantställe i ett par dagar eller längre vistelse. Dessutom är det en utmärkt lösning för fyra par som kan boka hela annexet med rummen privat. Här kan du därmed tillbringa en semester med långa kvällar under bar himmel med skratt och skoja tillsammans med vännerna utan att behöva vara rädd för att störa någon. Ni får hela våningsplanet med rummen privat för er själva vid bokning av alla rummen. Nära huset finner ni sedan allt ni behöver i form av restaurang och pool. Rummen är enkelt inredda och har alla privata badrum, satellit-tv och minibar. Wi-Fi finns tillgängligt i alla allmänna utrymmen vid huvudbyggnaden.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

La Pieve di Pomaia

Pomaia, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Le Colombelline

Montepulciano

search map