Omdömen från Fattoria La Steccaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria La Steccaia

Läs personliga omdömen av Fattoria La Steccaia som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria La Steccaia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Fattoria La Steccaia

Fattoria La Steccaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten

Går inte att kalla den "mat" vi fick för frukost. Vi fick endast bullar, nutella, sylt, sötade flingor typ chocopops, juice (=saft) och varm choklad.
 
Själva boendet på Fattoria La Steccaia
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bedömning av Fattoria La Steccaia

Det som drar ner omdömet är just det rummet vi fick. Vi hade bokat terrass och då det står i informationstexten att det finns både terrass och balkong samt att alla lägenheter har terrass och det stod i vår bokning att vi bokat terrass blev vi mycket besvikna när vi hamnade med balkong. Dessutom hade balkongen, som var ganska liten en stor tegelpelare i mitt i "utsikten", denna pelare var nästan 1/3 av bredden på balkongen. Enligt ägarna som verkligen gjorde vad de kunde för att byta lägenhet åt oss, har detta aldrig varit ett problem tidigare och på italienska är terassa=balkong så de trodde verkligen att vi ville ha balkong.

Riparbella som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej! Vi beklagar att ni ej var tillfreds med er lägenhet på La Steccaia. Vi hade dock satt pris på att ni kontaktat oss under er vistelse, så vi hade fått en chans att flytta er till en annan lägenhet. Det är alltid viktigt (som vi även skriver i vår bekräftelse och bokningsregler) att man som gäst kontaktar oss direkt när ett fel eller problem uppstår. Mvh, Marcus på In-Italia.

Fattoria La Steccaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Steccaia
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)

Var ingen terass, var en balkong med en ca 1x1 m tjock pelare mitt i "utsikten".
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Bedrövlig, vi hade överhuvudtaget ingen täckning. Kunde inte ens ringa eller sms:a vanligt.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Mycket nergången pool, med alger längs kanterna. Skulle behöva en uppfräschning, annars jättefin och stor pool.
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Trevligt ställe nära Cecina strand

Nära stranden. Stor pool. Otroligt vänlig ägare/värd.

Riparbella som semester-destination

Riparbella-området ligger nära Cecina stad och Cecina strand.

Fattoria La Steccaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Steccaia
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt semesterställe med enkla småfel

Härligt ställe med fina faciliteter. Vackert poolområde, bra tennis/fotbollsbana - pingis också tillgängligt. Super trevlig restaurang på stället med god mat.
Stället är en bra utgångspunkt för att köra till andra städer. Men ligger i ett plat område - så ingen utsikt.
Rara och vänliga i receptionen.
Vår lägenhet låg på markplan, ut mot tennisbanan och här kunde man kanske fräschat upp området - observera att man i lägenhet S1 (8-pers) kunde höra pumpen hela dagen.

Riparbella som semester-destination

Fattoria La Steccaia
Rent och fint

Hög beväxning vid terrassen.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Steccaia
Fyrarumslägenhet med 8 sovplatser (med terrass)

Stök från pumpen.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Fungerar generellt inte i Toscana.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria La Steccaia

Riparbella som semester-destination

Fattoria La Steccaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Steccaia
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk pool och bra restaurang

4 stjärnor imponerande pool och riktigt mysig och bra restaurang

Riparbella som semester-destination

Fattoria La Steccaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Steccaia
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria La Steccaia

Vi är en familj på fem personer, två vuxna och tre barn 13,10 och 7 år bodde på Fattoria La Steccaia i sex nätter och vi hade en jättetrevlig vistelse. Framförallt var personalen trevlig och restaurangen höll en god kvalitet där vi testade både frukost och några middagar. Poolen var stor och rymlig och våra barn uppskattade fotbollsplanen (konstgräs). Det enda minus för vår del var att det inte finns air condition så det var varmt på nätterna trots att vi sov med öppen balkongdörr. Personalen var dock vänlig och lånade ut fläktar. Som helhet var vi väldigt nöjda med denna vistelse.

Toscana som semester-destination

Fattoria La Steccaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Steccaia
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Härligt boende i fin miljö!

Vi besökte boendet under en vecka och hade en utmärkt vistelse. Poolen håller högsta klass och restaurangen likaså. Vi gjorde dagsutflykter till närliggande städer. Vi kan varmt rekommendera detta boende!

Fattoria La Steccaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Steccaia
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Fattoria La Steccaia

Bra läge, kort avstånd till stranden och goda inköpsmöjligheter.
Bra lägenhet, rent och fint vid ankomsten, bra matlagningsmöjligheter, mycket begränsat antal TV-kanaler, endast ett fåtal tyska och en italiensk.
Tillgång till internet endast vid restaurangområdet.
Fin stor swimmingpool även för barn, rent och fint.
Bra service, trevlig personal, bra restaurang.
Områdena utanför ok, men behöver lite "shine up".

Fattoria La Steccaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Steccaia
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Varm, avkopplande vecka

Ren fräsch lägenhet. Skön poolmiljö och en bra restaurang. Veckan vi var här var det väldigt varmt, så det blev härliga dagar vid stranden i Cecina.
Trevlig och hjälpsam personal som hela tiden fanns till hands. Wifi finns endast vid receptionen.

Ett bra boende som jag kan rekommendera.

Fattoria La Steccaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria La Steccaia
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Caselsa

Certaldo

Le Colombelline

Montepulciano

search map