Agriturismo i Riparbella i Toscana

Fattoria La Steccaia

Restaurangen på Fattoria La Steccaia Reception - här checkar du in och kan köpa gårdens produkter Receptionen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fattoria La Steccaia ligger 9 km från sandstränderna vid Cecina Mare. På gården finns en stor pool, restaurang och egen uteplats med trädgårdmöbler till alla lägenheter. Det är helt perfekt för dig och din familj!

Fin placering och massa faciliteter till dig och barnen

Fattoria La Steccaia ligger i lugna omgivningar nedanför kullarna mellan kusten och Montescudaio. Gårdens egendom består av ca. 30 hektar mark där det framförallt odlas grönsaker och frukt. Det är ca. 9 km till stranden i Cecina Mare och 6 km till Cecina där man finner flera livsmedels affärer och butiker. Vid gården finns en stor pool (12,5 x 25 meter) med barnavdelning, tennsibana med belysning, liten fotbollsplan, lekplats för barn samt parkeringsplats. Stället är enligt vår mening framförallt anpassat för barnfamiljer som här finner gott om plats och ingen störande trafik.

Läs mer om Fattoria La Steccaia

Trevlig restaurang

Förutom reception finns det en restaurang som är öppen för gårdens gäster men även för den lokala befolkningen. I restaurangen serveras även frukost och den fungerar även som bar under dagen, och har en härlig utomhusterrass. Här finns även ett mindre konferensrum varför gården även tar emot grupper.

Lägenheter med uteplats och hotellrum

Gårdens byggnader är delvis renoverade och delvis nybyggda. De består av 17 rymliga, enkla lägenheter som man kan hyra på veckobasis samt några hotellrum där man kan boka på dagbasis. Alla lägenheter har egen uteplats med trädgårdsmöbler medan gästerna i rummen kan använda restaurangens terrass som ligger under rummen.

Läs om l√§genheterna på Fattoria La Steccaia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Fattoria La Steccaia

Läs personliga omdömen av Fattoria La Steccaia som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria La Steccaia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 18 omdömen från Fattoria La Steccaia

Fantastistk ställe

Ett fantastiskt ställe med trevlig personal, stor pool och bra läge för utflykter.

Läs mer

Trevligt ställe nära Cecina strand

Nära stranden. Stor pool. Otroligt vänlig ägare/värd.

Läs mer

Härligt semesterställe med enkla småfel

Härligt ställe med fina faciliteter. Vackert poolområde, bra tennis/fotbollsbana - pingis också tillgängligt. Super trevlig restaurang på stället med god mat.
Stället är en bra utgångspunkt för att köra till andra städer. Men ligger i ett plat område - så ingen utsikt.
Rara och vänliga i receptionen.
Vår lägenhet låg på markplan, ut mot tennisbanan och här kunde man kanske fräschat upp området - observera att man i lägenhet S1 (8-pers) kunde höra pumpen hela dagen.

Läs mer

Bedömning av Fattoria La Steccaia

Läs mer

Bedömning av Fattoria La Steccaia

Läs mer

Bedömning av Fattoria La Steccaia

Läs mer
 
search map