Agriturismo i Riparbella i Toscana

Fattoria La Steccaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fattoria La Steccaia ligger 9 km från sandstränderna vid Cecina Mare. På gården finns en stor pool, restaurang och egen uteplats med trädgårdmöbler till alla lägenheter. Det är helt perfekt för dig och din familj!

Fin placering och massa faciliteter till dig och barnen

Fattoria La Steccaia ligger i lugna omgivningar nedanför kullarna mellan kusten och Montescudaio. Gårdens egendom består av ca. 30 hektar mark där det framförallt odlas grönsaker och frukt. Det är ca. 9 km till stranden i Cecina Mare och 6 km till Cecina där man finner flera livsmedels affärer och butiker. Vid gården finns en stor pool (12,5 x 25 meter) med barnavdelning, tennsibana med belysning, liten fotbollsplan, lekplats för barn samt parkeringsplats. Stället är enligt vår mening framförallt anpassat för barnfamiljer som här finner gott om plats och ingen störande trafik.

Läs mer om Fattoria La Steccaia

Trevlig restaurang

Förutom reception finns det en restaurang som är öppen för gårdens gäster men även för den lokala befolkningen. I restaurangen serveras även frukost och den fungerar även som bar under dagen, och har en härlig utomhusterrass. Här finns även ett mindre konferensrum varför gården även tar emot grupper.

Lägenheter med uteplats och hotellrum på dagsbasis

Gårdens byggnader är delvis renoverade och delvis nybyggda. De består av 17 rymliga lägenheter som man kan hyra på veckobasis samt några hotellrum där man kan boka på dagsbasis. Alla lägenheter har egen uteplats med trädgårdmöbler medan gästerna i rummen kan använda restaurangens terrass som ligger under rummen.

Lägenheterna på Fattoria La Steccaia

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Tvårumslägenheterna ligger på första eller andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (med bl.a. fyra kokplattor, kylskåp och frysfack) och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong med bord och stolar.

2-rumslägenhet- 2/5 sovplatser (med terrass)

Tvårumslägenheterna ligger på första eller andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (med bl.a. fyra kokplattor, kylskåp och frysfack) och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt balkong med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass)

Det finns totalt 8 trerumslägenheter och de ligger på första eller andra våningen. de består av uppehållsrum med kokvrå (med bl.a. fyra kokplattor, kylskåp och frysfack) och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbeläsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter består dessutom av en balkong med bord och stolar om de ligger på andra våningen eller terrass / trädgård med bord och stolar om de ligger på första våningen.

Trerumslägenhet Guardiano med 8 sovplatser (med terrass)

Det finns endast 2 fyrarumslägenheter som båda ligger på första våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå (med bl.a. fyra kokplattor, kylskåp och frysfack) och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch och terrass eller trädgårdsplats med bord och stolar.

Fyrarumslägenhet med 8 sovplatser (med terrass)

Det finns endast 2 fyrarumslägenheter som båda ligger på första våningen. De består av uppehållsrum med kokvrå (med bl.a. fyra kokplattor, kylskåp och frysfack) och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch samt terrass eller trädgårdsplats med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

search map