Agriturismo i Riparbella i Toscana

Fattoria La Steccaia

Restaurangen på Fattoria La Steccaia Reception - här checkar du in och kan köpa gårdens produkter Receptionen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fattoria La Steccaia ligger 9 km från sandstränderna vid Cecina Mare. På gården finns en stor pool, restaurang och egen uteplats med trädgårdmöbler till alla lägenheter. Det är helt perfekt för dig och din familj!

Fin placering och massa faciliteter till dig och barnen

Fattoria La Steccaia ligger i lugna omgivningar nedanför kullarna mellan kusten och Montescudaio. Gårdens egendom består av ca. 30 hektar mark där det framförallt odlas grönsaker och frukt. Det är ca. 9 km till stranden i Cecina Mare och 6 km till Cecina där man finner flera livsmedels affärer och butiker. Vid gården finns en stor pool (12,5 x 25 meter) med barnavdelning, tennsibana med belysning, liten fotbollsplan, lekplats för barn samt parkeringsplats. Stället är enligt vår mening framförallt anpassat för barnfamiljer som här finner gott om plats och ingen störande trafik.

Läs mer om Fattoria La Steccaia

Trevlig restaurang

Förutom reception finns det en restaurang som är öppen för gårdens gäster men även för den lokala befolkningen. I restaurangen serveras även frukost och den fungerar även som bar under dagen, och har en härlig utomhusterrass. Här finns även ett mindre konferensrum varför gården även tar emot grupper.

Lägenheter med uteplats och hotellrum

Gårdens byggnader är delvis renoverade och delvis nybyggda. De består av 17 rymliga, enkla lägenheter som man kan hyra på veckobasis samt några hotellrum där man kan boka på dagbasis. Alla lägenheter har egen uteplats med trädgårdsmöbler medan gästerna i rummen kan använda restaurangens terrass som ligger under rummen.

Läs om l√§genheterna på Fattoria La Steccaia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map