Omdömen från Borgo San Pecoraio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo San Pecoraio

Läs personliga omdömen av Borgo San Pecoraio som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo San Pecoraio. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ok, men lite sliet, lägenhetskomplex

Barnvänlig resort.
Stor, läcker pool med välorganiserat område och fin bar.
Strålande restaurang.
Det finns ingen mataffär inom promenadavstånd. I gengäld har du bra möjligheter för vandringsturer i den närliggande skogen.
Lägenheterna är välfungerande. Men hade kunnat behöva en upprustning.

Riparbella som semester-destination

Borgo San Pecoraio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo San Pecoraio
Tvårsumlägenhet n. 209 med tre sovplatser (Casa Bouganvillea, tredje våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Den coolaste poolen vi har provat

Vi var på Borgo för andra året i rad, och vi kommer säkerligen komma igen. Det är en fantastisk pool som är tillräckligt stor för att aldrig vara trångt. Samtidigt ligger den fridfulla lilla upp i bergen med vacker utsikt. .Vi tycker att restaurangen hade blivit bättre än förra året.

Riparbella som semester-destination

Borgo San Pecoraio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo San Pecoraio
Tvårumslägenhet n. 252 med fyra sovplatser (Casa Giglio, första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo San Pecoraio

Vi (fyra i familjen ) har precis spenderat en vecka på Borgo San Pecoraio.
Läget är fantastiskt med utsikt över Medelhavet på ena sidan och de vackra böljande toskanska kullar / bergen på de andra sidorna. Personalen är mycket vänlig och hjälpsamm. Poolbaren och restaurangen på platsen är ganska bra.
Avståndet till de vackra stränderna i Medelhavet är också ganska ok (ca 30 min. Med bil).
Platsen kännetecknas av det faktum att de har haft sin storhetstid. Tennisbanan är dålig, ojämn, och hålen i staketet gör bollarna åker ut. Banan är bevuxen med växter genom stängslet och det är smuts och gamla vattenflaskor och flyter. Ändå måste man betala för att använda banan!
Det är växande ogräs på många ställen, gräset väntar på att bli klippt och trapporna upp till vår lägenhet var för första overshit svalor och delvis halv övervuxen av vilt växande växter.
Poolen är suverän, men poolen själv saknar daglig städning. Det finns snabbt blad och smuts på botten, vilket är tillåtet för att vara hela veckan! Fotbollsplanen är ok och används ofta av många av barnen.
Vår lägenhet hade inte aircontidion (tror inte att det finns på plats), som det är möjligt att använda när de sover. Öppna fönster är inte en bra idé om du är trött på mygg. Dålig eller ingen internet i och runt lägenheten!
Förhoppningsvis att de underhåller stället bättre, vilket skulle kunna ge 1-2 stjärnor mer :-)

Riparbella som semester-destination

Mycket fin strand vid Vada (Vada in i staden, runt rondellen och chef för stranden strax söder om Vada). Fri parkering och bra stränder med grunt vatten, klart vatten och sand. Bra ställe med små barn.

Borgo San Pecoraio
Rent och fint

Platsen behöver underhåll och rengöring.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo San Pecoraio
Trerumslägenhet n. 235 med sex sovplatser (Casa Orchidea, andra och tredje våningen)

Trappan full med skit från svalor och delvis igenväxt. Annars en fantastisk utsikt från terrassen. Eländigt internet.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Luftkonditionering saknas absolut. Lägenhet 207 har utsikt mot några granar och framstår som förhållandevis sliten.

Rekommendationer till andra gäster

Luftkonditionering saknas absolut. i In-Italias beskrivning framgår att detta inte är nödvändigt på grund av läget på ett berg. Detta stämmer inte och avsaknaden av aircondition gör att vi inte kan rekommendera stället. Lägenheten framstod också som sliten.
Poolen är stor och området kring den är fint särskilt för barnfamiljer, men rengöringen av poolen kunde vara bättre. Familjen som driver Borgo San Pecoraio är vänliga och hjälpsamma.

In-Italias kommentar

Tack för återkopplingen efter er vistelse. Man måste säga att årets högsommar var osedvanligt och extremt varm med runt 40 grader under en lång period. Detta ledde förstås också till exceptionella förhållanden för er vistelse på stället. Även ställen med aircondition hade problem i sommar.

Borgo San Pecoraio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo San Pecoraio
Tvårumslägenhet n. 207 med 2 sovplatser (Casa Bouganvillea, andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint, men vi saknade aircondition

Vi har precis kommit hem efter 14 dagar i Italien, varav en vecka på Borgo San Pecoraio.
Ett stort plus för den superhärliga jättestora poolen, som våra halvstora pojkar värdesatte mycket, och som även de vuxna uppskattade – den är nämligen så stor att den aldrig blir överfull. Med två solstolar som hör till lägenheten slipper man också kampen om en plats vid poolen, som man annars kan uppleva på andra ställen. Samtidigt ligger stället fantastiskt, lite uppe i bergen, med kanonutsikt över Medelhavet och låglandet mellan vatten och berg. Från vår lilla terrass framför lägenheten kunde vi njuta av utsikten dagen lång.
För oss var det stora minuset avsaknaden av aircondition. Det var konstant runt 35 grader medan vi var där, och det gjorde att det var obehagligt varmt i lägenheten på natten när man skulle sova. Där var en del getingar om dagen och mygg om natten, och därför kunde man inte ha fönstren öppna hela tiden.
Restaurangen var ok utan att vara överdådig. Det var fint med den lilla brödvagnen med försäljning, som kom varje morgon. Det fanns fin hjälp att hämta i receptionen, och poolbaren fungerade utmärkt.
Om lägenheten hade haft aircondition så hade det blivit varma rekommendationer från oss. Nu blir rekommendationen beroende av om man tror att man kan pricka in en lite mindre varm period, eller om man inte har svårt att sova i varma rum. Lite synd, då det på så många sätt är ett riktigt fint ställe.

Borgo San Pecoraio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo San Pecoraio
Trerumslägenhet n. 235 med sex sovplatser (Casa Orchidea, andra och tredje våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Standard

Bostäderna verkar något nedgångna, speciellt köken – porslin saknas, dålig hygien (särskilt köksfläkten var mycket flottig och utan ljus). I den ena lägenheten satt ett gammalt getingbo i skåpet över köksfläkten, i en annan av lägenheterna stod toaletten och rann en hel dag innan det kom en reparatör och fixade det, dock med klent resultat. Vi fick trixa för att få det att sluta och få cisternen fylld till nästa spolning.
Annars inget att klaga på, härliga omgivningar, fin pool för både vuxna och barn och en utmärkt restaurang med ett bra urval av italienska rätter.

Men vänlig hälsning
Carl Erik Ruus

Borgo San Pecoraio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo San Pecoraio
Tvårumslägenhet n. 206 med fyra sovplatser (Casa Bouganvillea, andra våningen)
Tvårsumlägenhet n. 209 med tre sovplatser (Casa Bouganvillea, tredje våningen)
Tvårumslägenhet n. 205 med fyra sovplatser (Casa Bouganvillea, andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester i Toscana

En riktigt fin upplevelse i trevligt område, med en fantastisk utsikt över området. Centret hade fina och rena bassänger.
Man fanns möjligheter till mat och dricka vid båda bassängerna. Ett parasoll och två solstolar till varje lägenhet.
Bra utflyktsmöjligheter till Pisa, Volterra och San Gimignano.

Rekommendationer till andra gäster

Gör en utflykt till Bolgheri, en fin liten stad med massor av charm.

Borgo San Pecoraio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo San Pecoraio
Tvårumslägenhet n. 238 med fyra sovplatser (Casa Tulipano, andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo San Pecoraio

Borgo San Pecoraio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo San Pecoraio
Trerumslägenhet n. 233 med sex sovplatser (Casa Orchidea, andra och tredje våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt semesteranläggning!

Borgo San Pecoraio är en fantastiskt semesteranläggning för familjer med barn. Vi hade en riktigt bra tid där. Vi var där med tre barn i åldrarna 8-15 år.
Barnen hade det riktigt roligt. Faciliteterna var bra. Bra pool, trevlig restaurang.

Vårt hus i den gamla byggnaden, nr 247 (Girasole) var vi inte särskilt nöjda med. Läget är toppen, tyst med en vacker utsikt, men de interna faciliteterna var riktigt dåliga. Dusch, toalett och bad var gamla och smutsiga vilket var himla dåligt. Att investera i att förbättra detta skulle inte skada.

Vi såg att de andra lägenheterna var moderniserade, men inte i det gamla huset.

Wifi finns, men räckvidden är dålig.

Borgo San Pecoraio
Rent och fint

Städning av huset var inte bra.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo San Pecoraio
Fyrrumslägenhet n. 247 med sex/åtta sovplatser (Casa Girasole, andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester

Vår familj på 4 (varav två barn på 4 och 6 år) höll semester på Borgo San Pecoraio vecka 31 år 2014 och vi var helt och hållet nöjda med vårt vistelse. Barnen älskade speciellt poolen (som var ren och välhållen), pizzan på den lokala restaurangen och barndiscot på kvällarnna - medan vi andra njöt av utsikten till Medelhavet och de bra faciliteterna (bla. tennisbana).
Det var härligt att varje lägenhet hade sina egna markerade solsängar vid poolen så att man inte behövde paxa plats på morgonen - men oavsett vad så var det aldrig fullt därnere.

Vi kan inte komma på något negativt att säga om stället - och det är absolut värt pengarna! Vi pratar redan om att åka tillbaka nästa år.

Speciellt personalen i receptionen var vänlig och service minded. De berättade direkt för oss var det fanns möjligheter för att handla och gav oss en karta över området. De var också hjälpsamma med en karta över vandringsrutter i området.
På vår sista dag var utcheckning kl 10, men vårt flyg gick först kl 16. Också här var receptionen väldigt vänliga och sa att vi kunde lägga oss vid poolen, låna ett par nya handdukar och äta vid poolbaren. Superservice hela vägen.

En liten sak: det skulle vara bra om det fanns diskmedel och en diskborte så att man inte behövde köpa detta. Och eventuellt lite salt och peppar. Det är ju lite slöseri med pengar att köpa 300 ml diskmedel och använda 20 ml unde ren vecka. Eller en hel pepparkvarn för att få lite krydda på tomatsalladen.

Vi köpte allt detta dag ett och lämnade det till nästa familj, men fick reda på att det hade tagits bort vid slutstädningen - det kunde de ju lätt kunnat låta vara kvar till nästkommande.

Rekommendationer till andra gäster

Fråga om allt i receptionen - de har svar på alla era frågor

Borgo San Pecoraio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo San Pecoraio
Trerumslägenheten nr. 232 med sex sovplatser (Casa Orchidea, första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Wifi var inte så bra och fungerade endast vid poolen
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villaggio Il Borgo

Guardistallo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Rekommendationer till dig

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Hotel Regina

Bagni di Lucca

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map