Agriturismo i Riparbella i Toscana

Borgo San Pecoraio

<p>Den stora poolen med barnavdelning blickar mot kusten</p>
<p>Pool vid restaurangen har utsikt till landskapet</p>
<p>Restaurangen</p>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På kullarna två kilometer utanför Riparbella ligger Borgo San Pecoraio, ett nybyggt stort semesterställe i äkta toskansk stil. Det finns totalt 56 lägenheter i olika storlekar samt alla de faciliteter som gör semestern till något extra. Samtliga lägenheten har egen terrass. Stället är utmärkt för de som vill kombinera en badsemester vid kusten med utflykter till de städer och platser som gjort Toscana berömt.

Stora pooler och restaurang

Det finns flera pooler och poolen Belvedere som mäter 70 m² ligger närmast restaurangen och är omgiven av solstolar och parasoller. Resturangen serverar lättare luncher såsom sallad och pasta, samt middag. På den andra sidan finner man det stora poolområdet Niagara Falls (!) som mäter hela 700 m² som också är omgivet av solstolar, parasoller samt en poolbar (som serverar lättare luncher). Uppmärksamma att den stora bassängen håller stängt under lågsäsong (medan bassängen vid restaurangen håller öppet desto längre). Restaurangen är öppen kvällstid under hela sommarsäsongen.

Läs mer om Borgo San Pecoraio

Faciliteter

Vill du aktivera dig på stället finns det fina möjligheter då du finner både tennisbana, lekplats, parkeringsplats, restaurang, tvätteri samt en liten affär med lokala produkter såsom honung, olja och vin. Här kan man även köpa färskt bröd om morgonen från ett mobilt lager nära restaurangen. Vid ankomsten får du ett smart hotell-kort så du kan skicka barnen till glassbaren också registreras köpet på kortet. Ni betalar sedan vid utcheckningen. Ganska enkelt och funktionellt, så slipper man springa runt med kontanter hela tiden.

Lägenheter med privat terrass

Alla lägenheter har privat terrass och då man bor 450 ö.h. så är det sällan behov för aircondition vilket även är anledningen till att detta inte finns i lägenheterna.

Läs om l√§genheterna på Borgo San Pecoraio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Borgo San Pecoraio

Läs personliga omdömen av Borgo San Pecoraio som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo San Pecoraio. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 33 omdömen från Borgo San Pecoraio

Härligt ställe

Vilket härligt ställe! Riktig italiensk stämmning och en skön avslappnad charm. Väldigt rofylldt med ett stort poolområde, så det var bra med plats. Extrabonus var att varje morgon kom det en bil som sålde färskt bröd - super läckert att få nybakat bröd till fruksot.

Läs mer

Bedömning av Borgo San Pecoraio

Läs mer

Bedömning av Borgo San Pecoraio

Läs mer

Bedömning av Borgo San Pecoraio

Läs mer

Den coolaste poolen vi har provat

Vi var på Borgo för andra året i rad, och vi kommer säkerligen komma igen. Det är en fantastisk pool som är tillräckligt stor för att aldrig vara trångt. Samtidigt ligger den fridfulla lilla upp i bergen med vacker utsikt. .Vi tycker att restaurangen hade blivit bättre än förra året.

Läs mer

Fint, men vi saknade aircondition

Vi har precis kommit hem efter 14 dagar i Italien, varav en vecka på Borgo San Pecoraio.
Ett stort plus för den superhärliga jättestora poolen, som våra halvstora pojkar värdesatte mycket, och som även de vuxna uppskattade – den är nämligen så stor att den aldrig blir överfull. Med två solstolar som hör till lägenheten slipper man också kampen om en plats vid poolen, som man annars kan uppleva på andra ställen. Samtidigt ligger stället fantastiskt, lite uppe i bergen, med kanonutsikt över Medelhavet och låglandet mellan vatten och berg. Från vår lilla terrass framför lägenheten kunde vi njuta av utsikten dagen lång.
För oss var det stora minuset avsaknaden av aircondition. Det var konstant runt 35 grader medan vi var där, och det gjorde att det var obehagligt varmt i lägenheten på natten när man skulle sova. Där var en del getingar om dagen och mygg om natten, och därför kunde man inte ha fönstren öppna hela tiden.
Restaurangen var ok utan att vara överdådig. Det var fint med den lilla brödvagnen med försäljning, som kom varje morgon. Det fanns fin hjälp att hämta i receptionen, och poolbaren fungerade utmärkt.
Om lägenheten hade haft aircondition så hade det blivit varma rekommendationer från oss. Nu blir rekommendationen beroende av om man tror att man kan pricka in en lite mindre varm period, eller om man inte har svårt att sova i varma rum. Lite synd, då det på så många sätt är ett riktigt fint ställe.

Läs mer
 
search map