Agriturismo i Riparbella i Toscana

Borgo San Pecoraio

Den stora poolen med barnavdelning blickar mot kusten Pool vid restaurangen har utsikt till landskapet Restaurangen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På kullarna två kilometer utanför Riparbella ligger Borgo San Pecoraio, ett nybyggt stort semesterställe i äkta toskansk stil. Det finns totalt 56 lägenheter i olika storlekar samt alla de faciliteter som gör semestern till något extra. Samtliga lägenheten har egen terrass. Stället är utmärkt för de som vill kombinera en badsemester vid kusten med utflykter till de städer och platser som gjort Toscana berömt.

Stora pooler och restaurang

Det finns flera pooler och poolen Belvedere som mäter 70 m² ligger närmast restaurangen och är omgiven av solstolar och parasoller. Resturangen serverar lättare luncher såsom sallad och pasta, samt middag. På den andra sidan finner man det stora poolområdet Niagara Falls (!) som mäter hela 700 m² som också är omgivet av solstolar, parasoller samt en poolbar (som serverar lättare luncher). Uppmärksamma att den stora bassängen håller stängt under lågsäsong (medan bassängen vid restaurangen håller öppet desto längre). Restaurangen är öppen kvällstid under hela sommarsäsongen.

Läs mer om Borgo San Pecoraio

Faciliteter

Vill du aktivera dig på stället finns det fina möjligheter då du finner både tennisbana, lekplats, parkeringsplats, restaurang, tvätteri samt en liten affär med lokala produkter såsom honung, olja och vin. Här kan man även köpa färskt bröd om morgonen från ett mobilt lager nära restaurangen.

Vid ankomsten får du ett smart hotell-kort så du kan skicka barnen till glassbaren också registreras köpet på kortet. Ni betalar sedan vid utcheckningen. Ganska enkelt och funktionellt, så slipper man springa runt med kontanter hela tiden.

Lägenheter med privat terrass

Alla lägenheter har privat terrass och då man bor 450 ö.h. så är det sällan behov för aircondition vilket även är anledningen till att detta inte finns i lägenheterna.

Läs om l√§genheterna på Borgo San Pecoraio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map