Agriturismo i Riparbella i Toscana

Antico Borgo San Martino

Terrassen vid restaurangen vänder mot poolen.
 
Antico Borgo San Martino är inte tillgänglig i dagsläget
Antico Borgo San Martino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riparbella här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På vägen från kusten och sandstränderna vid Cecina Mare mot Volterra, San Gimignano och resten av det klassiska, centrala Toscana hittar vi herrgården Antico Borgo San Martino.

Flera aktiviteter

Huvudbyggnaden är en praktfull villa från 1850-talet, och består i dag av en rad hotellrum medan lägenheterna ligger i andra byggnader på den stora grunden. Här finns en privat park, lekplats, grill, tvättstuga, pool, barnpool, volleybollbana, bordtennis, cykeluthyrning och parkeringsplats.

Läs mer om Antico Borgo San Martino

Kort biltur till stranden

Herrgården ligger 7 km från stranden, 5 km från Cecina och 4 km från Riparbella. Det finns restaurangen som erbjuder både lokala kött- och fisk specialiteter. Får man lust till lite omväxling kan man också prova restaurangen på det närliggande Podere La Pieve Vecchia, som ligger mindre än 1 km bort, eller köra de få kilometer till Riparbella där det finna ca. fyra matställen.

Njut av måltiderna på gemensamma uteplatser

Lägenheterna ligger på första, andra eller tredje våningen i en av de många byggnaderna. Alla lägenheter har TV och runt om byggnaderna finns trädgårdsmöbler om man vill äta utomhus.

Rummen på Antico Borgo San Martino

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Består av uppehållsrum med kökshörna och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett. Det är möjligt att få en extra säng mot ett betalnings tillägg.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

Består av uppehållsrum med kökshörna och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med 2 enkelsängar och badrum/toalett.

Standardrum

Standardrummen ligger i villan som byggdes på slutet av 1800-talet. De har alla wifi, minibar, satellit-TV och badrum med toalett och dusch eller badkar, samt hårfön. Dessa rum är de mest stämningsfulla rummen, men de har varken tillgång till hiss eller aircondition.

Superior-rum

Superior-rummen ligger i villan som byggdes på slutet av 1800-talet. De har alla wifi, minibar, satellit-TV och badrum med toalett och dusch eller badkar, samt hårfön. Observera att det inte finns någon hiss i villan.

Suite

Villans två suiter är ljuda och dekorerade med frescomålningar. De har både aircondition, wifi, minibar, satellit-TV och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön. Observera att det inte finns någon hiss i villan.

Dölj texten
 
 
search map