Omdömen från Borgo degli Olivi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo degli Olivi

Läs personliga omdömen av Borgo degli Olivi som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo degli Olivi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Hotell för lugn och avkoppling

trevligt ställe lever upp till bilderna på In-Italia. Men wellness är inte ett alternativ.
Vi skulle vilja se en mer varierad menyer och frukosten var ganska tråkigt.
trevlig poolområdet och stora balkonger och fint och rent överallt .

Riotorto som semester-destination

En liten stad med begränsade möjligheter till shopping och matställen. Busslinjerna är svårt att räkna ut och på hotellet finns inte alltid mycket hjälp.
Men om du vill ha lugn och avkoppling, är det en bra plats.

Borgo degli Olivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo degli Olivi
Dubbelrum standard
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Maria med sällskap från Västra Frölunda i Sverige bodde på Borgo degli Olivi i Riotorto från den 5. till den 12. juli 2008.

Mkt litet och ganska ocharmigt samhälle. Krävs bil för att komma dit och därifrån. Fanns inga mysiga småstäder i närområdet, då verkar det bättre att bo lite mer norröver i Toscana.Fräscht hotell och trevlig personal. Bra hotellområde.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Sven med familj från Nättraby i Sverige bodde på Borgo degli Olivi i Riotorto från den 14. till den 21. juli 2007.

Var staden och området trevligt?
S: Ja mycket. En mycket liten stad. Saknade tyvärr restauranger, men det fanns att varuhus precis inpå knuten med en trevlig charkdisk!

Har boendet levt upp till era förväntningar?
S: Ja. Förväntningarna överträffades definitivt! Dock var hotellrestaurangen inte så bra som vi hade hoppats. Beläggningen på hotellet var liten denna veckan, vilket gjorde att vi hade den stora poolen nästan för oss själva. Turistinformationen i receptionen på hotellet skulle må bra av att utökas en del med fler broschyrer etc.

Har ni tips till nästkommande?
S: Tipset är att åka runt med bil eller cykel till bergsbyarna och vingårdarna och försöka undvika de värsta turistfällorna vid havet.

Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss?
S: Lokalbefolkningen var enormt hjälpsamma och trevliga överallt! Med er har vi haft väldigt lite kontakt, men den kontakten vi har haft har fungerat utmärkt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Appartamenti Leopardi

Bibione, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Caselsa

Certaldo

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi

search map