Semesterbostad i Riotorto i Toscana

Borgo degli Olivi

 
Borgo degli Olivi är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo degli Olivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riotorto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Borgo degli Olivi, som namnet antyder är du omgiven av vackra olivträd som pryder ställets gröna arealer och trädgård. Du befinner dig i södra Toscana, i den del som kallas Maremma, och kan förutom regionens vackra gröna landskap, njuta av sköna bad och promenader längs vattenbrynet. Det är nämligen inte längre än ca. 4,5 km till Tyrrenska havet och den långa sköna sandstranden.

Slappa en dag vid poolen

På Borgo degli Olivi finns det en härlig pool där du kan koppla av varma, sköna sommardagar och givetvis har även de yngsta gästerna en pool där de kan roa sig och kanske träffa andra "baddjur". När barnen tröttnat på vattenlekar kan de fortsätta sina upptåg på lekplatsen där de fritt kan springa runt och ha kul.

Du har flera val

Du behöver inte ta dig så långt för att få äta bra för på Borgo degli Olivi finns en restaurang, RistoArt, där man värdesätter matlagningskonsten, "art of cooking". Allt för att få fram de bästa smakerna och givetvis är de flesta råvaror lokalproducerade. När du känner för att alternera dig kan du alltid besöka en av de de andra två närliggande restaurangerna du hittar här i Riotorto eller ta bilen till en av kustens trevliga fisk- och skaldjursrestauranger. I Riotorto finns det även bar och livsmedelsaffär, vilket är extra praktiskt för dig som väljer att bo i lägenhet.

Varva kultur med aktiviteter

Borgo degli Olivi har ett fördelaktigt läge som innebär att du kan få en variationsrik semester. Du bor som sagt nära kusten och staden Piombino varifrån du kan ta färjan över till Toscanas underbara ö, Elba. Du har även nära till San Vincenzos vackra sandstränder i norr och charmiga Castiglione della Pescaia i söder, ca 30 km till båda. Är du shoppingsugen kan du på ca 40 min (ca 56 km) bila ner till den större staden Grosseto, som förutom sitt stora utbud av allt mellan himmel och jord även har ett mycket fint gammalt centrum. Och på ca en timme når du både det lutande tornet i Pisa och historiska Volterra. Bakom Riotorto ligger en stor nationalpark, Riserva Naturale Poggio Tre Cancelli ett paradis för djur och dig som älskar sköna promenader i det gröna. Området runt dig inbjuder även till trevliga cykelturer. Väl tillbaka igen kan du koppla av i bastun och jacuzzin i hotellets Wellness Center, där det även går att beställa olika behandlingar.

Läs mer om Borgo degli Olivi

Restaurangen

Restaurangen, som även är öppen för allmänheten, tar emot upp till 187 gäster och vi vill uppmärksammas dig om att stället också har en konferanssal med 240 sittplatser, vilket betyder att det då och då arrangeras stora och små möten samt bröllop och andra tillställningar. Så om du vill dinera här en kväll bör du reservera plats i god tid innan. En dag i veckan anordnar man en trevlig grillkväll runt poolen du är välkommen att delta i.

Bra att veta

Det är ca 50 meter till närmsta busshållplats och 6 km till närmsta tågstation. 2 km bort kan du rida och golfbana har du ca 35 km bort.
Det finns babyset att hyra, utan kostnad men efter tillgänglighet. Om du tycker om att cykla men inte vill ta med din egen kan du efter tillgänglighet hyra cykel på plats. Och är du intresserad av att hyra strandplats hör med receptionen så hjälper de dig med allt det praktiska då de samarbetar med Bagnoskiuma Beach..

Rum och lägenheter

Här finns totalt 37 rum och 11 lägenheter. Alla har terrass eller balkong med trädgårdsmöbler, satellit-TV, aircondition, telefon och förvaringsbox. Två av dem är dessutom utrustade med badrum för gäster med gångbesvär. Familjerummen är två intilliggande rum med en sk connectingdoor vilket innebär att du även har två badrum.

Lägenheterna på Borgo degli Olivi

Dubbelrum standard

Dubbelrum för två personer och med möjlighet till en extrasäng för barn upp till 12 år. Möblerad terrass.

Familjerum med 3/4 sängar

Två intilliggande rum med anslutning, för tre personer samt möjlighet till en extrasäng för barn upp till 12 år. Två badrum samt möblerad terrass.

Studiolägenhet m. 2 sovplatser (uteplats)

Ligger antingen på första eller andra våningen och är på ca. 30 m². de består av uppehållsrum med två enkelsängar och kokvrå, badrum med toalett och dusch samt terrass eller privat trädgård med trädgårdsmöbler.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

Ligger antingen på första eller andra våningen och mäter ca. 55 m². De består av uppehållsrum med två enkelsängar eller bäddsoffa och kokvrå samt matbord, sovrum med dubbelsäng, två badrum med toalett och dusch samt hårtork, terrass eller privat trädgård med trädgårdsmöbler.En extrabädd är möjlig,

Dölj texten
 
 
search map