Omdömen från Poggio Tre Lune

 
Poggio Tre Lune är inte tillgänglig i dagsläget
Poggio Tre Lune är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rignano sull'Arno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Poggio Tre Lune

Läs personliga omdömen av Poggio Tre Lune som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Poggio Tre Lune. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Annika med sällskap från Aneby i Sverige bodde på Poggio Tre Lune i Rignano sull'Arno från den 26. juli till den 2. augusti 2008.

Vi är alla nöjda med resan, vingården var mycket trevlig. Det var en fantatisk utsikt när man låg och simmade i poolen.Det var rent och fräscht i lägenheten. Kommer att rekommendera denna vingård, samt berätta om alla charmiga små byar som fanns runt omkring.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 7 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anders med familj från Bjärred i Sverige bodde på Poggio Tre Lune i Rignano sull'Arno från den 14. till den 21. juli 2007.

Tack för meddelandet. Vi hade en fin-fin vecka I Italien. Tyvärr slog det till och blev mellan 39-42 grader varje dag så lite väl svettigt i Juli. Egentligen vill vi inte dela med oss alls av våra intryck på Poggio Tre Lune, vi vill helst ha stället för oss själva! Inte en Svensk så långt ögat nådde! Vi är helnöjda med allt och då främst läget och vyerna, poolen och människorna. En dag kom bagaren i Rignano upp till oss på kullarna och delade ut gratis bröd till alla gästerna, han hade bakat för mycket den dagen! " - Pane per tutti! skrek han från terrassen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map