Agriturismo i Rignano sull'Arno i Toscana

Fattoria Villa Torre a Cona

Lägenheten Camino Lägenheten Fonte Lecceta Lägenheten Piccionaia Huset Villa Lecceta Huset Villa Lecceta
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fattoria Torre a Cona går inte precis under kategorin "de små ödmjuka bondgårdarna." I Skandinavien skulle huvudbyggnaden utan tvekan bli kallas "ett slott", där det ligger på en höjd med omgivande vinmarker och olivlundar. Det går tillbaka till omkring år 1000, men som praktvillan ser ut idag är den ett resultat av ombyggnader och utbyggnader mellan 1100-talet och 1750. Men låt oss inte ägna mer tid åt denna imponerande byggnad då den är hem för ägarna, grevarna Rossi av Montelera. Låt oss istället fokusera på semesterlägenheterna som ligger fint runt omkring på det stora godset, för de är verkligen värdiga en semestervistelse.

Här bor du

Här finns sju semesterbostäder i olika storlekar, som alla ligger inom ett par hundra meter från huvudbyggnaden där man även finner receptionen, de stora vinkällarna och försäljning av vin. Fyra av lägenheterna ligger i byggnaden Casa Villa (200 meter från poolen), medan de återstående tre finns i ett fristående hus (mellan 150 och 250 meter från poolen).

Läs mer om Fattoria Villa Torre a Cona

Genomgående hög standard

Gemensamt för alla bostäder oavsett deras placering och storlek, är den mycket höga kvalitet och höga komfort, deras rymlighet och härliga privata terrasser och uteplatser med bord, stolar, solstolar och parasoller, och det finns naturligtvis också grill (de självständiga husen har vardera sin egen, medan lägenheterna i Casa Villa delar en grillplats). Alla bostäder har bra köksfaciliteter (fyra kokplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), tvättmaskin, satellit-TV, hårtork och wi-fi samt de allra flesta av dem har också aircondition. Inredning och möbler håller också en fin nivå. Fattoria Torre a Cona erbjuder verkligen en semestervistelse som ligger långt över genomsnittet!

Är det barnvänligt?

Låt oss bara nämna att det finns gott om plats att leka på, gratis mountainbikes, lekplats, gratis barnsängar och stolar samt "babypaket" bestående av nappflasksvärmare, skötbord, badbalja, ryggbärsele och barnnät. Det bör underlätta en vistelse med små barn.

Poolen

Det enda lilla minuset med Fattoria Torre a Cona kan för några gäster vara poolen. Den ligger dels en bit från bostäderna (vilket på den andra sidan är positivt då det betyder att man får lugn och ro kring sina uteplatser), och dels då den med sina 9 x 8 m inte är särskilt stor. Anledningen är att Bevaringsmyndigheterna har varit strikta och inte tillåtet byggandet av något som kunde fördärva den fridlysta ägendomen. Poolen är därför anlagd i den gamla dammen vid den tidigare möllan, en ytterst stämningsfull och estetiskt tilltalande lösning.

Läs om lägenheterna på Fattoria Villa Torre a Cona

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Il Pozzo

Capolona, Toscana

I Veroni

Pontassieve, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map