Semesterbostad i Rignano sull'Arno i Toscana

Fattoria Pagnana

 
Fattoria Pagnana är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Pagnana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rignano sull'Arno här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Fattoria Pagnana är en äldre familjedriven gård, som har varit i familjens ägo i generationer. Ursprungligen var här endast produktion av korn, olivolja och vin. Idag däremot, produceras det i huvudsak oliver, olivolja och flera sorters vin, medan kornproduktionen har lagts ner. Och det är just i de gamla byggnaderna där kornproduktionen tidigare tog plats, som man idag har inrett några väldigt fina semesterlägenheter.

Pagnana ligger i bergen öster om Florens, mitt i vinområdet. Du har en fantastisk utsikt över den kuperande terrängen, som det östra Toscana är så känt för. Dessutom är området känt för Chianti, pecorinoost, toscansk prosciutto och i det hela taget, det lokala köket som du inte får missa när turen går till Toscana.

Lugna lägenheter mitt i vinmarkerna

Vid sidan om själva huvudbyggnaden ligger det gamla kornmagasinet, mitt ute i vinmarkerna. Det är här, med långt till grannarna och landsvägen, som semesterlägenheterna ligger i en liten grupp med 5 mindre hus, vart och ett med 2-3 lägenheter (totalt 24 lägenheter). Det finns en gemensam pool, och gratis wifi vid poolen, samt en övertäckt parkeringsplats där du kan parkera bilen så att den är sval när den ska användas igen.

På Fattoria Pagnana finns det flera små trevliga områden med grill, en gemensam tvättmaskin och fri användning av solstolar vid poolen.

Läs mer om Fattoria Pagnana

Välinredda härliga lägenheter med toscansk touch

Lägenheterna är inredda med respekt för de toscanska traditionerna. De har faciliteter som ett välutrustat kök med ugn, vardagsrum och sovrum. I några lägenheter finns en bäddsoffa i vardagsrummet.

Alla lägenheter är olika och individuellt inredda med en klassisk toscansk touch, och man har gjort mycket med inredningen. Inom de senaste åren har lägenheterna renoverats av familjen, och det finns flera olika typer av lägenheter.

Det finns gratis wifi vid poolområdet, men uppkopplingen når inte till alla lägenheter då byggnaderna består av tjocka murväggar. Det gör att de är behagliga att vistas i om sommaren, men det är inte positivt för internetuppkopplingen...

Bra utgångspunkt för utflykter i Toscana

Det är lätt att nå Toscanas andra sevärdheter, och de vackra städerna Lucca och Pisa (100 km), San Gimignano (70 km), Volterra (100 km) och Arezzo med flera kan nås på en dagsutflykt. Motorvägen A1 ligger cirka 6 kilometer bort, och Florens kan nås på under 30 minuter på den vackra landsvägen (ca 25 km).

Ett must-see för dig, som tycker att en semester också ska innehålla ett element av shopping, är det nya outletet som ligger i denna del av Toscana. Endast cirka 5 km från Fattoria Pagnana ligger det, och erbjuder dyra märkeskläder, som Armani, Gucci och Prada, till rabatterade priser. En bra utflykt för förmiddagen, så kan du njuta av poolen på eftermiddagen.

Personalen på Fattoria Pagnana är behjälpliga att svara på frågor, så saknar du något, är det bara att säga till - de är mycket tillmötesgående.

Lägenheterna på Fattoria Pagnana

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser

2-rumslägenhet med plats till 2 personer. Alla lägenheter är olika i storlek och inredning, men de har alla som minimum badrum, sovrum, samt vardagsrum med kokhörna.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser

3-rumslägenhet med plats till 4 personer. Alla lägenheter är olika i storlek och inredning, men de har alla som minimum badrum, 2 sovrum med dubbelsäng eller enkelsängar, samt vardagsrum med kokhörna.

Dölj texten
 
 
search map