Villa i Rapolano Terme i Toscana

Villa Fornacino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna pittoreska byggnad vars historia går helt tillbaka till 1600-talet var från början ett tegelverk. Idag är huset smakfullt inrett och utrustat med vår tids komfort.

Hög komfort och gott om plats

Något ägarna lagt mycket vikt på är att gästerna inte ska bo tätt på varandra då varje sovrum har sitt eget badrum. Man ser klart och tydligt de de gamla strukturerna i byggnaden och möbleringen passar fint utan att vara för rustik. Köket är välutrustat och bra. Här finns dessutom diskmaskin.

Läs mer om Villa Fornacino

Nära till god restaurang

I trädgården finner man en 12 x 6 meter stor pool, diverse trädgårdsmöbler och utsikt över landskapet samt den närliggande lilla medeltidsbyn Armaiolo. Två kilometer härifrån ligger Rapolano Terme där man finner diverse inköpsmöjligheter och matställen. Nedanför Armaiolo går den stora landsvägen till Siena så man kan ta sig till denna trevliga stad på ca. 20 minuter.

Villa med 8 sovplatser (180 m²):
- Villans 180 m² är fördelade på två våningar. På första våningen finner man kök, litet uppehållsrum samt ett utrymme med tvättmaskin. På andra våningen finns ett stort ljust uppehållsrum med öppen spis, tre sovrum med dubbelsäng och eget badrum samt ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map