Omdömen från Villa Buoninsegna

 
Villa Buoninsegna är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Buoninsegna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rapolano Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Buoninsegna

Läs personliga omdömen av Villa Buoninsegna som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Buoninsegna. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt ställe

Trevligt ställe, rent, lugnt och läcker frukost. Personal var flink, rar och hjälpsam.

Rapolano Terme som semester-destination

Rapolano Terme är inte en särskilt spännande stad. Vi var i vinstäder i chiantiområdet, Brunello och Vino Nobile-området. Det kan rekommenderas.

Villa Buoninsegna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Buoninsegna
Trerumslägenheten Vinsantaia med 4 sovplatser (80 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig vistelse på härlig vingård

Villa Buonisegna är ett riktigt härligt ställe att bo på. Vi var sex vuxna och lägenheten var perfekt till oss.
Omgivningarna är vackra, och det fanns möjlighet att löpträna om man vill det. Poolområdena var fina, med gott om plats. Jag kan varmt rekommendera detta ställe, ett av de finaste ställen vi bott på i Italien.

Rapolano Terme som semester-destination

Villa Buoninsegna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Buoninsegna
Fyrarumslägenheten Casina med 6 sovplatser (110 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Buoninsegna

Rapolano Terme som semester-destination

Villa Buoninsegna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Buoninsegna
Fyrarumslägenheten Casina med 6 sovplatser (110 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket autentiskt vinslott

Ett otroligt semesteruppehåll, allt mycket autentiskt och ett fantastiskt värdpar. Omgivningarna och lägenheten levde upp till våra förväntningar - riktigt bra läge i förhållande till Siena, Arrezzo och Pienza. Kan endast rekommendera det till andra!

Villa Buoninsegna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Buoninsegna
Trerumslägenheten Podere Goito med 4/6 sovplatser (100 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester i Rapolano Terme

Trevligt ställe, fin restaurang - det är dock inte ägarna som lagar maten så som det beskrivs på er hemsida och vi såg inte skymten av egna produkter.

Rekommendationer till andra gäster

Prova på att äta på Ischieto restaurang som ligger i Serre di Rapolano, ca tio minuter med bil. Testa även Terme Antica Querciolaia, fint med 5 pooler ute och 2 inne.

Villa Buoninsegna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Buoninsegna
Tvårumslägenheten Colombaia med 2 sovplatser (38 m²)

Det finns ingen aircondition, så det blir mycket varmt om natten.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Fantastisk mat som kocken lagar. Supergod och mycket rimliga priser.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Äkta italiensk semester

Buoninsegna är ett allitigenom fantastiskt ställe att semestra på Vi bodde i lägenheten Goito som är en jättelägenhet/hus möblerad i autentisk stil och med egen disk- och tvättmaskin. Så det var gott om tid att njuta av semestern utan trista göromål. Till stället hör två pooler så där var aldrig överfullt någonstans.
Staden ligger två knappa kilometer bort, och där finns en massa bra restauranger och inköpsmöjligheter. Alldeles i närheten finns ett kurbad som man bör prova. 39 grader varmt vatten med en tydlig "doft" av svavel, en kul upplevelse för hela familjen.
Värdarna på Buoninsegna är rara, men man ser inte mycket av dem om vardagarna om man inte själv önskar det.
Själva området är fullt med trevliga städer inom kort köravstånd, så det är en bra utgångspunkt när man ska ge sig ut och se vackra, fantastiska Toscana.

Villa Buoninsegna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Buoninsegna
Trerumslägenheten Podere Goito med 4/6 sovplatser (100 m²)

Enda minus var terrassen som hörde till vår lägenhet. Den var placerad mellan två hus med utsikt över ett par väggar, men vi flyttade bara ut i trädgården istället.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Typiskt italienskt, funkar/funkar inte
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Mat serveras två gånger i veckan, men det provade vi inte
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vinvistelse utan vin!!!

Omgivningarna var jättefina och helt i vår smak. Otrolig utsikt och trevliga värdar. Man kunde inte en märka närvaron av andra ens vid poolen, som vi nästan hade för oss själva. Men en viktig faktor för att vi valde just detta ställe var att de producerade sitt eget vin och möjligheten att smaka det och se vinkällaren. Dock hade de sålt allt vad de hade, både vin på flaska och druvor... Så det blev vi snuvade på.
Alltså måste man ge sig ut och köra för att smaka på denna härliga saft. Annars var allt jättebra.

Villa Buoninsegna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Buoninsegna
Trerumslägenheten Podere Goito med 4/6 sovplatser (100 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Suverän vistelse

Villa Buoninsegna är bland de allra bästa ställen vi varit på, och vi har varit på riktigt många...
Lägenheten hade allt vad vi kunde önska oss, där finns ett härligt poolområde och de raraste av värdar.

Vi besökte också ett av Terme-områdena, megastort och med flera badområden, så det kändes inte trångt trots det stora antalet besökare.

Nära den lilla staden med flera möjligheter till inköp och till att äta ute istället för att laga mat i lägenheten.
Vi rekommenderar stället mycket gärna. Särskilt om man reser vuxna utan barn.

Villa Buoninsegna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Buoninsegna
Trerumslägenheten Podere Goito med 4/6 sovplatser (100 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map