Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Villa Buoninsegna

Lägenhet Casina Lägenhet Colombaia Lägenhet Goito Lägenhet Limonaia Lägenhet Vinsantaia Orcia-dalen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Även om man förväntar sig vackra byggnader när man besöker Toscana så framstår Villa Buoninsegna som något speciellt och ytterst imponerande. Ja, man frestas nästan till att säga majestätisk! Dessutom är det endast 1900 meter till staden Rapolano Terme.

1500-talet med dagens komfort

Villan härstammar från 1500-talet och har idag blivit helt renoverad och uppdaterad med hänsyn till dagen krav kring komfort. Man blir nästan ödmjuk när man närmar sig, men efter att ha hälsat på den trevlige ägaren som själv bor här slappnar man av. På andra våningen finner man en stor sal med högt i tak medan de sex välinredda rummen alla är inredda med god smak och antika möbler.

Läs mer om Villa Buoninsegna

Två pooler

Alla rummen är rymliga och alla har en fin utsikt över landskapet. Från andra våningen går en bro över till kullen bakom villan där man finner en pool på 12 x 6 meter. Då ägarna inte tyckte att en pool är tillräckligt för de 6 rummen och 6 lägenheterna på stället har de byggt ytterliggare en pool på 7 x 14 meter. Denna pool blev färdig byggd inför sommaren 2005. I de gamla byggnaderna bredvid villan är det inrett 6 lägenheter som också är inredda med antika möbler och som alla har bord och stolar framför lägenheten. På första våningen i huvudbyggnaden finns en stor lägenhet.

Bra utrustning och dagar med restaurang

I lägenheterna finns dessutom riktiga vinglas vilket mestadels beror på att det produceras vin på gården. Man kan i högsäsongen (juli - augusti, eller när flera lägenheter är bebodda) äta middag på gården tre gånger i veckan, då det lagas mat tillagad med råvaror från gården och andra lokala producenter.

Villa med 320 hektar

Villan omges av 320 hektar mark med vinmarker, olivlundar och skog så man kan gå på kortare eller längre promenader. Vill man slå sig till ro en stund på ett café eller liknande så ligger Rapolano Terme endast 2 kilometer bort. Motorvägen som förbinder Siena och Cortona samt hela Umbrien ligger ca. 600 meter från villan vilket gör det lätt att åka på längre och spännande utflykter.

Lägenheterna på Villa Buoninsegna

Tvårumslägenheten Colombaia med 2 sovplatser (38 m²)

Består av uppehållsrum med kokvrå och satellit- TV, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har en privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Podere Goito med 4/6 sovplatser (100 m²)

Ligger fördelad på två våningar med ingång på första våningen där det finns kök, två uppehållsrum (ett med öppen spis) och badrum med toalett. På andra våningen finns det ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, rum med bäddsoffa till två personer samt ett badrum med toalett och badkar. Framför lägenheten finns det trädgårdsmöbler för privat bruk. Har man ett intresse av antika möbler och pittoreska omgivningar är detta den bästa lägenheten på gården.

Trerumslägenheten Vinsantaia med 4 sovplatser (80 m²)

Ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, diskmaskin, satellit-TV och öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum / toalett med dusch och badkar. Lägenheten är inredd med både antika som nyare möbler. Framför lägenheten finns det bord och stolar.

Trerumslägenheten Limonaia med 4 sovplatser (80 m²)

Ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, diskmaskin och satellit- TV, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och badkar. Lägenheten är inredd med både antika som nyare möbler. Framför lägenheten finns det bord och stolar.

Fyrarumslägenheten Casina med 6 sovplatser (110 m²)

Ligger på första våningen i huvudbyggnaden och består av två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, uppehållsrum med kokvrå och en stor öppen spis. Varje sovrum har eget badrum! Det är högt i tak och lägenheten är i stort sätt helt möblerad med antika möbler. Lägenheten har ett privat utomhus område med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map