Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Villa Buoninsegna

Lägenhet Casina Lägenhet Colombaia Lägenhet Goito Lägenhet Limonaia Lägenhet Vinsantaia Orcia-dalen
 
Villa Buoninsegna är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Buoninsegna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rapolano Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Även om du förväntar dig vackra byggnader när du besöker Toscana så framstår Villa Buoninsegna som något speciellt och ytterst imponerande. Ja, man frestas nästan till att säga majestätisk! Dessutom är det endast 1900 meter till staden Rapolano Terme.

1500-talet med dagens komfort

Villan härstammar från 1500-talet och har idag blivit helt renoverad och uppdaterad med hänsyn till dagen krav kring komfort. Man blir nästan ödmjuk när man närmar sig, men efter att ha hälsat på den trevlige ägaren som själv bor här slappnar man av. På andra våningen finns en stor sal med högt i tak medan de sex välinredda rummen alla är inredda med god smak och antika möbler.

Läs mer om Villa Buoninsegna

Två pooler

Alla rum är rymliga och har en fin utsikt över landskapet. Från andra våningen går en bro över till kullen bakom villan där det finns en pool på 12 x 6 meter. Då ägarna inte tyckte att en pool var tillräckligt för de 6 rummen och 6 lägenheterna på stället byggde sig ytterligare en pool på 7 x 14 meter. I de gamla byggnaderna bredvid villan är det inrett 6 lägenheter som också är inredda med antika möbler och som alla har bord och stolar framför lägenheten.

Villa med 320 hektar

Villan omges av 320 hektar mark med vinmarker, olivlundar och skog så du kan gå på kortare eller längre promenader. Vill du slå dig till ro en stund på ett café eller liknande så ligger Rapolano Terme endast 2 kilometer bort. Motorvägen som förbinder Siena och Cortona samt hela Umbrien ligger ca. 600 meter från villan vilket gör det lätt att åka på längre och spännande utflykter.

Rum med äldre inredning

Rummen som har sina egna namn är alla inredda med antika möbler. De har Sat-TV, kassafack, badrum med dusch/kar och hårtork.

Rummen på Villa Buoninsegna

Dölj texten
 
 
search map