Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Piano Nobile di Villa Buoninsegna

 
Piano Nobile di Villa Buoninsegna är inte tillgänglig i dagsläget
Piano Nobile di Villa Buoninsegna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rapolano Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I denna prakfulla villa från 1600-talet är det inrett 6 vackra och komfortabla dubbelrum som alla ligger på andra våningen, eller något förenklat sagt: "en trappa upp".

Kvaliteten på rummen är bättre än många 4 * hotell men priserna lägre och omgivningarna vackrare. Bara att stå i den centrala festlokalen där det är MYCKET högt i taket gör resan väl värd.

Villan är omgiven av 320 hektar jord med vinmarker, olivlundar och skog så det finns fina möjligheter för kortare eller längre vandringsturer. Ifall man vill besöka ett café så ligger Rapolano Terme endast två kilometer bort. Motorvägen som förbinder Siena med Cortona och hela Umbrien ligger ca. 600 meter från villan är det lätt att göra utflykter i bil.

Läs mer om Piano Nobile di Villa Buoninsegna

Frukosten serveras i en förhållandevis liten lokal i villan och om man går över gångbron till olivlundarna så finner man två härliga pooler. Ägarna tyckte nämligen inte att en pool var tillräckligt för de max 30 gästerna som kan bo här samtidigt. Man kan även äta middag på gården tre gånger i veckan, var det serveras mat tillagad med råvaror från gården och andra lokala producenter.

Dölj texten
 
 
search map