Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Il Molinello

 
Il Molinello är inte tillgänglig i dagsläget
Il Molinello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rapolano Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Idag bor de här tillsammans med deras tre barn samt deras två snälla labradorer.Familjen (som också består av barnen Emma, Guido och Bernardo) odlar grönsaker, frukt och producerar olivolja - allting på ekologisk manér.

Alessandro och vinerna

Alessandro som är utbildad biolog, tycker om att förklara för unga och gamla om djur- och växtlivet omkring gården, men hans stora passion är vin. Han har därför byggt en solid vinkällare på gården, var gästerna också kan köpa diverse flaskor till priser som är mycket lägre än i vinbutikerna. Han har också kortare vinprovningskurser för gästerna.

Läs mer om Il Molinello

Intim stämning, opera och etruskerna

Här finns bara 9 lägenheter till uthyrning, så värdarna har god tid till att ta hand om gästerna. Det finns fantastiska möjligheter för att gå turer i närheten och det är bara ca.två kilometer in till den charmerande lilla medeltidsbyn Serre di Rapolano. I närheten av gården finns en känd etruskisk grav som det också finns möjlighet att besöka och på de sista år har det varje sommar uppförts en rad operor i ett närliggande nedlagt travertinermarmorbrott. Här finns naturligtvis också en pool på 12 x 6 meter så man kan svalka sig under de varma sommardagarna.

Läs om lägenheterna på Il Molinello

Dölj texten
 
 
search map