Agriturismo i Rapolano Terme i Toscana

Aia Vecchia di Montalceto

 
Aia Vecchia di Montalceto är inte tillgänglig i dagsläget
Aia Vecchia di Montalceto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rapolano Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna pittoreska gamla gård Fattoria di Montalceto har idag uppdelats i fem verkligen rymliga och välmöblerade lägenheter. Här mitt i detta fantastiska landskap, sydöst om Siena, upplever man den toscanska naturen i all dess skönhet, utsikten verkar nästan oändlig.

Detta område har varit känt i århundraden för sina hälsobringande varma källor och ganska nära gården finns ännu en sådan var gästerna kan njuta av det 32 gradiga vattnet från maj till oktober.

Läs mer om Aia Vecchia di Montalceto

Lägenheterna är välmöblerade och sobra och har alla diskmaskin och satellit-TV. På första våningen i de stora byggnaderna finns gemensamma lokaler med biljard och tvättrum med tvättmaskin. Här finns naturligtvis även bord och stolar samt grill så gästerna kan äta och dricka ute i det fria. Det är ju på så vis man njuter allra bäst av sin vistelse.

Gästerna kan också låna mountainbikes. Omkring 250 meter från lägenheterna ligger den 14 x 9 meter stora swimmingpoolen, och här finns även bocchia-bana. Det kan också nämnas att man hittar inköpsmöjligheter och matställen i Serre di Rapolano, som ligger 3½ km bort.

Lägenheterna på Aia Vecchia di Montalceto

Trerumslägenheten Chiara med 5 sovplatser

ligger på andra våningen och är på 73 m². Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng samt badrum/toalett. Lägenheten har övertäckt terrass (loggia) framför ingångsdörren.

Fyrarumslägenheten Costanza med 7 sovplatser

ligger på två plan med ingång på första våningen. Lägenheten är på 115 m² och består av uppehållsrum me öppen spis på första våningen och tre sovrum med dubbelsäng, två badrum och kök på andra våningen. Det är möjligt att placera en enkelsäng i ett av rummen.

Fyrarumslägenheten Alice med 7 sovplatser

ligger i två plan med ingång på första våningen. Lägenheten är på 125 m² och består av entré, litet sovrum med två enkelsängar, stort sovrum med dubbelsäng och badrum på första våningen. På andra våningen finns ett litet rum med bäddsoffa för en person, stort sovrum med dubbelsäng, matkök samt badrum/toalett. Lägenheten har terrass med bord, stolar och grill.

Fyrarumslägenheten Laura med 7 sovplatser

ligger i två plan med ingång på första våningen. Lägenheten är på 125 m² och består av entré, litet sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum på första våningen. På andra våningen finns litet rum med bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng, matkök och badrum/toalett. Lägenheten har terrass med bord, stolar och grill.

Sexrumslägenheten Cecilia med 9 sovplatser

ligger i två plan med ingång på andra våningen. Lägenheten är på 122 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, tre sovrum med dubbelsäng och badrum/toaletter på andra våningen. På tredje våningen finns uppehållsrum och sovrum med dubbelsäng och eget badrum/toalett. Det är möjligt att ställa in en extra säng i ett av sovrummen på andra våningen.

Dölj texten
 
 
search map