Agriturismo i Rapale i Toscana

Borgo Rapale

 
Borgo Rapale är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Rapale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rapale här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den lilla landsorten Rapales historia går långt tillbaka och detsamma gäller för familjen, som hyr ut de åtta lägenheterna mitt i den.

De kan nämligen spåra sin släkt som bott på landsbygden så långt tillbaka som till 1520. Hela stället bär prägel av historiens vingslag, och man fascineras av de många spåren som århundraden har satt här. Det trevliga ägarparet, Gisella och Fortunato, har själv deras bostad mitt på landsbygden, och de är alltid villiga att hjälpa till med råd och praktisk information.

Läs mer om Borgo Rapale

Lägenheterna är av olika storlekar, men gemensamt för dem är deras gedigna kvalitet, det typiska rustika toscanska möblemanget, golven i terrakotta och bjälkar i taket. Det enda man kan nämna som negativt med lägenheterna är att de endast har 2 kokplattor i köket. Till gengäld är kylskåpen ganska stora. De lite större lägenheterna har flera badrum, så det inte ska bli köbildning på morgonen.

Det finns goda möjligheter för vandringsturer och utflykter till flera av Toscanas mest spännande städer, då Rapale ligger mitt emellan Siena och Arezzo.

Alla lägenheter har egen uteplats med bord och stolar. Här finns gott om plats, och utsikten från trädgården är praktfull, man ser över kullar, dalar, skog och berg, så långt ögat når. I trädgården hittar vi även en swimmingpool på 14 x 7 meter. Här finns, för gemensamt bruk, mountainbikes, tvättmaskin, övertäckt parkering och satellit-TV i alla lägenheter.

Dölj texten
 
 
search map