Semesterbostäder & hotell i Rapale

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Världshistorien har satt sina tydliga spår i denna lilla landsort - år 1307 plundrades staden och brändes ner av Seneserna, och under andra världskriget led staden inte endast av tyskarnas ockupation - som befann sig här på grund av stadens position och utsiktspost - men också av ett luftangrepp av de Allierades vingar - något de äldre i staden minns än idag.

Sedan dess har de lokala och utländska inflyttade gjort sitt för att bygga upp en trevlig och traditionell toscansk miljö i landsorten. Spenderar du semestern här, har du dessutom några av regionens mest intressanta medeltida städer inom räckvidd, som t.ex. Florens, Arezzo och Siena.

Karta över Rapale i Toscana

Klicka på kartan här nedan för att få en översikt över staden, samt för att se vilka semesterbostäder och hotell vi tillhandahåller i denna del av Toscana.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Trevliga semesterbostäder och hotell i Rapale

Vi på In-Italia Resor har handplockat fler ahundra hotell, semesterlägenheter, B&B, agriturismi och villor i hela Italien. Framförallt Toscana ligger nära våra hjärtan, och vårt urval av semesterbostäder här, är därför mycket brett. När vi går på jakt efter de bästa inkvarteringsmöjligheterna, gå vi inte endast efter de mest populära destinationerna, men också efter okända pärlor, som t.ex. Rapale. Här finns det goa möjligheter för att slappna av och inte minst för att uppleva det äkta Toscana.

Använd sökmotorn överst här på sidan, för att se vilka semesterbostäder som är ledig i och omkring staden under din valda semesterperiod. Du kan, genom att söka flyg+boende, också hitta flygbiljetter som passar till din resa.

>>> Se priser på alla hotell och semesterbostäder i Toscana

Läs mer om Rapale

Dölj texten
 
 
search map