Agriturismo i Radicofani i Toscana

Podere Colombaio

 
Podere Colombaio är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Colombaio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Radicofani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det betagande landskapet i den sydligaste delen av Siena provins ligger denna gamla gård Podere Colombaio. Den pittoreska stenbyggnaden är idag uppdelad i tre lägenheter av olika storlek. Stilen är utpräglad rustik med fina detaljer och antika möbler. Detta är ett de där ställena, som några kommer älska tack vare dess stora personlighet. Här får man verkligen känslan av att vara i det verkliga Toscana, med de gamla, gula terrakotta golven och man kan riktigt känna historiens vingslag. Detta medan andra tycker att stället inte lever upp till dagens krav på modern komfort. Vi kan med andra ord varmt rekommendera Podere Colombaio till dem, som föredrar en gammalt, genuint hus, framför ett typiskt boende från 1970-talet.

Det är gott om plats omkring huset, och här finns all den lugn och ro man kan önska sig. De två lägenheterna på första våningen har egen trädgård precis framför dörren, varemot gästerna på andra våningen får ta sig ner på markplan för att hitta deras bord och stolar.

Läs mer om Podere Colombaio

Den rustika prägeln till trots, finns här faktiskt tvättmaskin för gemensamt bruk, satellit-TV och diskmaskin i de två största lägenheterna. Det säger sig nästan självt, att det här också finns swimmingpool.

Ställets svaghet är badrummen, som visserligen är funktionella, med undantag för duschdraperiet som drar ner det hela.

Dölj texten
 
 
search map