Agriturismo i Radicofani i Toscana

Podere Casano

 
Podere Casano är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Casano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Radicofani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nedanför kullen, som kröns av Radicofanis pittoreska torn, ligger Podere Casano, ett gammalt fint lanthus från omkring 1800-talet där man idag har inrett tre trevliga lägenheter som delar en pool. Här har man all den friska luft och de stora naturupplevelserna man kan önska sig. Härifrån har man tre kilometer in till staden, var man hittar inköpsmöjligheter, barer och en restaurang.

Lägenheterna är välmöblerade och har goda köksfaciliteter. På gården kan man fiska i den närliggande sjön eller ta ett dopp i poolen. Området är även perfekt för vandringsturer eller utflykter till de många spännande och lite besökta städerna på berget. Här finns en liten lekplats, en gräsplan på ca. 5000 kvm med två stora paviljonger med bord och stolar, grill och pizzaugn, parkeringsplats, gott om trädgårdsmöbler och gemensam tvättmaskin.

Läs mer om Podere Casano

Här finns all den lugn och ro man kan önska sig, då landsvägen (som för övrigt inte är särskilt trafikerad) ligger en bit bort. De sista 1,7 km fram till Podere Casano kör man nämligen på grusväg.

Lägenheterna på Podere Casano

Tvårumslägenhet Quercia med 3 sovplatser

är ca. 50 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor och ugn),öppen spis och bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa för en person samt badrum/toalett. Till lägenheten hör ett eget bord och stolar framför ingången. Lägenheten är handikappvänlig.

Trerumslägenhet Susino med 3 sovplatser

är ca. 60 m² och ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå (fyra plattor och ugn) och öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng samt badrum/toalett. Till lägenheten hör eget bord och stolar nedanför ingången.

Trerumslägenhet Nocio med 6 sovplatser

är ca. 70 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor och ugn) och öppen spis samt enkel bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng och dubbel bäddsoffa, ett sovrum med dubbelsäng och två badrum/toaletter. Till lägenheten hör eget bord med stolar framför ingången.

Dölj texten
 
 
search map