Agriturismo i Radicofani i Toscana

Fattoria la Palazzina

 
Fattoria la Palazzina är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria la Palazzina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Radicofani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Landskapet runt Radicofani är betagande, det är det inget tvivel om. Fattoria La Palazzina ligger på en kulle med dalar, klyftor och ett otroligt backigt landskap till alla sidor. Väldigt presentabelt när man ankommer.

Villan är byggd under 1700-talet som jaktslott och framstår idag som pittoresk och välskött med sin stora trädgård, sin trevliga restaurang och den fina swimmingpoolen på 12 x 6 meter (varifrån utsikten även är imponerande). Silvano och Eliana bor, lever och jobbar här. Eliana är en utmärkt kock som går mycket upp i råvarornas kvalitét; ostarna köper hon direkt från herdarna, grönsakerna kommer i första hand från deras egen köksträdgård, olivoljan är alltid deras egen produktion osv. osv. Allt andas frid och ro här och endast fåglarnas sång avbryter stillheten.

Läs mer om Fattoria la Palazzina

Rummen är trevliga, inte speciellt stora, bra möblerade på ett avslappat och stilrent personligt sätt. Två av rummen ligger i det gamla orangeri och uthyrs samlade under namnet Limonaia; de delas om köket, på det sättet att det finns ett sovrum på varje sida av köket som fungerar som genomgångsrum. Här finns inget uppehållsrum, men för två par eller föräldrar med två barn vill det om sommaren verka som en självstandig lägenhet, då de flesta måltider ändå nog vill bli avnjutade utomhus. Det lilla hus ligger även isolerat så man är helt för sig själv.

I villan finns en liten salong med guideböcker över området, ett piano och en TV om någon skulle sakna det, för i rummen finns det ingen TV.

Dölj texten
 
 
search map