Omdömen från Casa San Luciano

 
Casa San Luciano är inte tillgänglig i dagsläget
Casa San Luciano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Radicofani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa San Luciano

Läs personliga omdömen av Casa San Luciano som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa San Luciano. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa San Luciano

Casa San Luciano
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa San Luciano
Hus med 7 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Zuzana med sällskap från Tullinge i Sverige bodde på Casa San Luciano i Radicofani från den 12. till den 26. juli 2008.

Vi hyrde huset tillsammans med våra goda vänner och det är bara att konstatera att alla vi var MYCKET nöjda med alla aspekter av resan:Samarbetet med In Italia var bra och smidigt, jag uppskattade att jag fick bekräftelsen varje gång vi betalade in pengar, då slipper man undra om pengarna har kommit fram och allt är i sin ordning.Huset var helt fantasktiskt, gammalt men ändå nyrenoverat med alla bekvämligheter, fräscht och välfungerande. Precis det vi ville ha. Beläget i en olivträdgård med en fin utsikt. Vi var rädda att det skulle bli för varmt så där i mitten av juli, men iom att Radicofani ligger på ca 700 meters höjd fläktade det hela tiden med lite vind.Husägaren var mycket trevlig, såg till att vi hade allt vi behövde, tipsade om saker vi kunde göra och se, kom med sallad, basilika och tomater från sin egen trädgård varannan dag och det upsskattade vi verkligen eftersom de grönsaker smakade helt annorlunda än de vi brukar köpa hemma.(Observera dock att hon pratade bara några få ord engelska, så det kan vara bra att kunna några basord på italienska - vi klarade oss ganska bra ändå).Vi gjorde många utflykter, alla sevärdheter är på behagligt avstånd och det finns massor att se: Siena, Montalcino, Pienza, Montepulciano - och själva Radicofani förstås! Staden är liten, men mycket väl bevarad och till skillnad från de mera kända städer inga turister alls. När vi promenerade på de gamla gatorna och torg med massor av blommor kändes det nästan som att vara mitt en en av Goldonis pjäser.Tips:1) Missa inte förmiddags capuccino på San Pietro torg i Radicofani, med utsikt över den bedårande toskanska landskap.2) Den lilla staden Pitigliano och termalbad i Saturnia ligger lite längre bort söderut, men vilken upplevelse! En perfekt endagsutflykt - börja med en promenad i Pitiglianos gränder (och var säker på att ha mycket ledigt utrymme på din kameraminneskort!), fortsätt till naturtermalbad i Saturnia (lite chaotiskt på parkeringen, men håll ut) och avsluta med middag på hemväg i Sorano på tratorian Talismano (ligger utanför den gamla stadskärnan, men maten är utsökt och till överkomligt pris).Kort sagt, båda familjer var överens om att det var vår bästa semester på många år!
Stort tack

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map