Villa i Radicofani i Toscana

Casa San Luciano

 
Casa San Luciano är inte tillgänglig i dagsläget
Casa San Luciano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Radicofani här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Huset är renoverat och framstår som ett mycket bekvämt inrett sommarhus och där det finns bord, stolar och stor grill samt praktfull utsikt. De sista 350 meterna till huset går via en privat grusväg, vilket betyder att man får massor av lugn och ro. När du bor här i den outforskade delen av Toscana får du rika möjligheter att uppleva de små byarna, landskapet som få turister får prova. Samtidigt kan du lätt besöka de mer kända städer som Pienza, Montepulciano och Montalcino.

Självständigt hus med 5+2 sovplatser
Huset ligger på två etager. På bottenvåningen är där två vardagsrum med rustiskt matbord, öppenspis, satellit-TV och bäddsoffa för två, kök med kylskåp, ugn, fyra gasplattor och diskmaskin samt ett badrum med toalett och dusch. På första våningen hittar man två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng och ännu ett badrum med toalett och dusch. Här finns också ett litet rum med tvättmaskin.

Läs mer om Casa San Luciano

Dölj texten
 
 
search map