Hotell i Radda in Chianti i Toscana

Palazzo San Niccolò

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Radda in Chianti är tillsammans med Greve in Chianti en av de mest älskade städerna i det vackra vindistriktet som lockar turister och vinentusiaster från hela världen. Är du också en av dem, som har förälskat sig i det trevliga och mycket pittoreska småstäderna - ja, då har du säkert också en dröm om att kunna övernatta mitt i det historiska centrumet, och då är det historiska hotellet Palazzo San Niccolo ett riktigt bra val. Här bor du bokstavligen mitt på huvudgatan, och är närmsta granne med stadens rådhus. Du kan sitta på stadens torg, på hotellets eget café eller på den mysiga gården och njuta av en god kopp kaffe eller en svalkande drink.

Ett unikt hotell med innergård

Det trevliga hotellet är något helt unikt, och från stunden då du träder över dörrtröskeln till den lilla receptionen, kommer det kännas som du kommit till en annan värld - och den serviceinriktade personalen kommer att göra allt för att du ska få en oförglömlig semester. Även om du bor i en historisk byggnad, finns det också en hiss, så du inte ska behöva bära upp dina väskor för trapporna. Frukosten serveras som buffé i hotellets lilla trevliga bar, och du kan välja om du vill äta inomhus eller ute, beroende på årstiden. Det finns en mycket trevlig lounge, som är full med fresko-målningar, vilket du också hittar i de flesta rummen. Ankommer du i bil, kommer du uppskatta att hotellet erbjuder gratis parkering i utkanten av staden, och har du lust att ta ett dopp, kan du besöka systerhotellet Palazzo Leopoldo precis i närheten, där du kan nyttja inomhuspoolen.

Läs mer om Palazzo San Niccolò

Upplev vackra Chianti

Chianti-området är perfekt för utflykter både till fots, på cykel och med bil - och även om de flesta vägar är smala och snirkliga, kan du komma rätt långt på en dagstur. Du kan bland annat köra till Florens, Arezzo och Siena på cirka en timme. Erfarenheten säger dock, att de flesta föredrar kortare turer till småstäderna i närområdet, samt besök på en eller flera av alla de vingårdar som ligger i området. Glöm inte att besöka den berömda slaktaren på torget i Greve in Chianti. Restaurangerna i området är fantastiska, och de flesta bjuder på goda lokala produkter, som bland annat innefattar de berömda vildsvinskorvarna. I själva Radda in Chianti hittar du också ett bra urval av både restauranger och caféer, men du ska inte förvänta dig något nattliv.

Trevliga rum med bra komfort

Palazzo San Niccolos rum finns i flera olika kategorier, och de är alla fint inredda i olika stil, som harmoniserar med de historiska omgivningarna. Några rum har fresko-målningar i taket, medan andra ligger på översta våningen och därmed har lutande tak - som inte alls tar bort från charmen. Du ska inte förvänta dig någon speciell utsikt på grund av det centrala läget i staden. Alla rum har aircondition, wifi, satellit-TV, minibar, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Läs om rummen på Palazzo San Niccolò

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map