Agriturismo i Radda in Chianti i Toscana

Il Paggino

 
Il Paggino är inte tillgänglig i dagsläget
Il Paggino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Radda in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi tör påstå att Radda in Chianti är en av Chiantis finaste och trevligaste små städer. Den bjuder på utmärkta möjligheter för att äta och dricka (du anar inte!), så många kommer säkert glädja sig över att det endast är 1,9 km mellan denna lilla pärla till medeltidsstad och gården Il Paggino.

Tradition och förnyelse

Il Paggino har legat längs den lilla landsvägen långa innan någon började tänka på turism i Chianti, och långt innan vinerna i området blev erkända. Länge sen med andra ord. De gamla stenhusen har i dag renoverats och delats upp i sex rymliga lägenheter som hyrs ut till turister, där man delar den stora trädgården med en liten lekplats, bordtennis, gemensam grillplats, parkeringplats och pool på 12 x 6 meter.

Läs mer om Il Paggino

Lägenheter i genuin italiensk stil

Lägenheterna är stora och fint inredda med klassiska möbler. Den traditionella inredningen framstår här med klara färgmönster som passar väl in i stilen. Varje lägenhet är utrustad med kokvrå med fyra kokplattor, diskmaskin (inte i Agrifoglio) samt kylskåp. Lägenheterna på andra våningen som har den bästa utsikten, har tillgång till bord och stolar i trädgården. Det finns gratis trådlöst internet i alla lägenheterna.

Läs om lägenheterna på Il Paggino

Dölj texten
 
 
search map