Omdömen från Fontanelle del Chianti

 
Fontanelle del Chianti är inte tillgänglig i dagsläget
Fontanelle del Chianti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Radda in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fontanelle del Chianti

Läs personliga omdömen av Fontanelle del Chianti som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fontanelle del Chianti. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Monica med familj från Uppsala i Sverige bodde på Fontanelle del Chianti i Radda in Chianti från den 7. till den 14. juli 2007.

Vi bodde i det mindre huset på Fontanelle och tycker absolut att vi kan rekommendera det. Fontanelle ligger lugnt och fantastiskt vackert men ändå nära in till den söta byn Radda. Varje morgon promenerade vi dit för att köpa frukostbröd, och även om vägen är smal, brant och kurvig var det ett skönt sätt att börja dan på. I Radda fanns det mesta som man behöver som mataffär, flera restauranger, turistbyrå och souvenirbutiker. Vi är 4 i familjen och hade gärna hyrt ett hus med 2 sovrum, men nu blev det alltså det mindre huset, Gaia, vilket innebar att en av oss fick sova i bäddsoffan i allrummet. Där sov man inte särskilt bra pga att både solljuset och flugorna väckte en tidigt på morgonen. Det fanns tyvärr inte tillräckliga gardiner och myggnät, vilket det såg ut att göra i det lite större grannhuset. I sovrummet stod en extrasäng så vi bodde 3 personer där inne, vilket fungerade bra. I övrigt var huset frächt och fint. Saknade nå´t husgeråd (t ex stekpanna) och tvättmaskin, fanns inte, såsom det står i beskrivningen, men i stället fick vi lämna in tvätt som de lät tvätta åt oss gratis. TV fanns men känns rätt onödigt - vi hade uppskattat en radio, gärna med cd i stället. Men i övrigt fungerade huset mycket bra och vi uppskattade poolen, som vi oftast hade för oss själva. Radda ligger mycket bra, mitt i Chianti-distriktet, och vi hade nära till allt. Nu gör de krokiga vägarna att det ändå tar lång tid att ta sig nånstans, så vi gjorde inte så många utflykter som planerat. Men Sienna är ett måste! För de flesta är väl också Florens det, och vi var där en dag och trängdes med andra turister. Vi gjorde några vingårdsutflykter; Castello DÁlbola som låg nära och hade en trevlig guidad tur, och Castello Di Meleto, som vi inte kan rekommendera om man är nyfiken på vintillverkningen. Där fick vi i stället en guidad tur i slottet, vilket inte var vad vi kommit dit för. Vi kan rekommendera ett besök på vingården alldeles intill Fontanelle som hade en trevlig innehavare. Vi gjorde en tur till Volpaia, men byn i sig är inte värd resan om man inte kombinerar den med något annat - exempelvis ett restaurangbesök. Däremot tyckte vi Greve var värt ett besök och där köpte vi ett fantastikst gott grillspett hos slaktaren och färsk pasta hos "pastabagaren" som vi sen lagade till hemma i Radda. Vi hade blivit rekommnderade slaktaren i Panzano men missade hans öppetider. Vi trodde att han skulle ha någon slags show på onsdagen men det var den dagen han hade helt stängt. Volterra är en jättefin liten stad som vi kan rekommendera, men dit är det lite längre. Tillslut vill jag tacka In-Italia för god service och i stort sett bra info. Vägbeskrivningen som vi fick var mycket bra så vi hade inga problem att hitta till Fontanelle, men då kom vi när det fortfarande var ljust.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Gabriella med sällskap från Lund i Sverige bodde på Fontanelle del Chianti i Radda in Chianti från den 17. till den 24. juni 2006.

Allt var bra, utsikten från boendet fantastisk, dock fanns inte de tvättmöjligheter som beskrevs i infon från Er. Det fanns ingen tvättmaskin, dock fanns möjlighet att lämna in tvätt.
Disken blev "kalkigt vit " efter disk, kunde inte avhjälpas med glansmedel. I övrigt var vi väldigt nöjda. Tips: vi hittade en lokal bagare, inne i Rhadda, där vi kunde köpa nybakat till frukost, inte dumt !

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map