Omdömen från Fattoria Castelvecchi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria Castelvecchi

Läs personliga omdömen av Fattoria Castelvecchi som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria Castelvecchi. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt läge med vinproduktion på stället

Fin gammal herrgård, vår lägenhet i huvudhuset var stor, dock saknade vi ett större och bättre badrum. Bra restaurang på stället.

Radda in Chianti som semester-destination

Staden är trevlig med flera bra restauranger till ytterst förnuftigt pris.

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Tvårumslägenhet Villa Vista Parco med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti som semester-destination

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Trerumslägenhet Colonica nr. 4 med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Valuta för pengarna

Vi fick en supernice lägenhet på Fattoria Castelvecchi, som är ett större ställe, vackert beläget ca 4 km från Radda in Chianti (som är en riktigt trevlig stad). Lägenheten var av hög standard, med nytt kök, och 2 badrum. På stället finns en bra restaurang där man kan äta frukost och middag - och de gör också picknick-korgar till lunch. Poolen är härlig och stor, men antalet liggstolar matchar inte antalet gäster. Varje lägenhet har inte sin egen terrass, men man kan istället sätta sig i andra områden på gården, och äta sin middag där. Generellt valuta för pengarna, och Chianti-distriktet bjuder på gudavacker natur och en del sevärdheter. Vi rekommenderar gärna stället till andra.

Radda in Chianti som semester-destination

Observera att vägarna i området buktar både in och ut och upp och ner. Så 30 km kan lätt ta upp mot en timme i bil.
Greve in Chianti är mycket turistigt - men där finns en riktigt bra vinbutik.
Radda in Chianti är mycket trevlig och har många bra restauranger.
I närheten ligger en annan stor vingård, Volpaia - vi rekommenderar att äta här.

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Trerumslägenhet Colonica nr. 4 med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Wifi fungerar 100% på ett mycket avgränsat område.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Klassisk Chianti

Platsen är riktigt bra i klassisk Chianti. Vackra och intressanta städer. Platsen är bra, med en trevlig informell ton av de anställda. Men brist på solstolarna vid poolen och en stor del av dem är i bitar. Det bör kunna få ändrats på :)

Radda in Chianti som semester-destination

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Trerumslägenhet Colonica nr. 4 med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe med vacker utsikt

Allt i allt är vi nöjda. Vi hade nog räknat med att det skulle bara öppet i restaurangen hela dagen i och med att man kunde få frukost och middag, men det var det inte, och då vi ankom hade vi velat slappna av på stället efter 17 timmars körsel, men då hade restaurangen stängt för att de var bröllop på stället - lite irriterade.
Barbara som sitter i receptionen är en fantastisk människa och är redo att hjälpa till med allt. Vi hade hyrt huset Cottage, som helt klart saknade en soffgrupp, när man på kvällen ville slappna av och inte sitta på matbordsstolarna.

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Trerumslägenhet Cottage med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt och vackert semesterställe.

Vi kan endast rekommendera Fattoria Castelvecchi. Ytterst vänlig personal och helt fantastiskt vackra omgivningar. Stället ligger mitt i vackra Toscana med passande avstånd till allt. Man äter gott på stället och inte minst deras vin ska rekommenderas.

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Trerumslägenhet Cottage med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Njutfullt ställe - svag service

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Fyrarumslägenhet Colonica nr. 6 med 6 sovplatser (1:a & 2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe med fantastisk service

Fantastisk service. Vi anlände sent, vid 23-tiden, då vi måste landa på en annan flygplats. Personalen i restaurangen ombesörjde en lätt måltid till oss – superservice.
Stället är fantastiskt och erbjuder, tillsammans med småstaden Radda, allt vad man behöver för en härlig semestervistelse.

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Trerumslägenhet Cottage med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Använde vi inte
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Här är en blogg från Castelvecchi

http://notaterfraetliv.wordpress.com/2014/07/21/castelvecchi-i-chianti-i-toscana/

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Trerumslägenhet Cottage med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Lugnt och vacker ställe i hjärtat av Chianti

Fattoria Castelvecchi ligger mycket vackert mitt i Toscana. Trevlig och smakfullt inredd lägenhet med stengolv och tjocka stenmurar. Härligt lugnt - man kan nästan inte höra de andra gästerna, trots närheten till restaurangen. Poolen har ett vackert läge, dock kunde där varit fler liggstolar (de dagar då vädret var bra var där för få). Mycket vänlig och tillmötesgående personal. Den sista stjärnan kunde de fått om det hade varit wifi på stället (och gärna TV). och om det hade funnit lite mer servis i köket (det fanns t.ex många tallrikar, men inga djupa skålar eller äggkoppar). Samt det med liggstolarna.

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Trerumslägenhet Colonica nr. 4 med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk vistelse på Castelvecchi

Två vuxna och två barn bodde behagligt i trevlig stuga på Castelvecchi. Huset i sten är rymligt och ligger ostört till på den storslagna egendomen, med kort väg till trevligt poolområde, restaurang, reception, tvättstuga och vinkällare. Restaurangen serverar frukost och middag, personalen är trevligt, maten njutbar och vinet fantastiskt. Huvudhuset är imponerande, och stället passar bra till bröllop och större arrangemang. Serviceinriktad och trevlig betjäning av Barbara. Fyra kilometer till charmerande Radda där man finner en bra COOP med färskt bröd och matvaror. Köket är enkelt och bra, med kyl och frys, gasspis, men ingen ugn. Vi mös med middagar både hemma och på restaurang.

Rekommendationer till andra gäster

Området är som vanligt i Italien fantastiskt att cykla i, både med offroad och racing. Med utgångspunkt i Castelcecchi bör man tycka om backar, de är många, långa och branta. Macro Ratuzzi i Greve hyr ut cyklar och kan leverera dem till Castelvecchi. Fint med korta körturer till mysiga småbyar som Radda, Gaiole, Panzano, Castellina, Montereggioni. San Gimignano är vackert, men fullt av folk. Längre därifrån ligger Volterra i väst, Cortina i öst och Montepulciano i söder - värt att se.

Fattoria Castelvecchi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Castelvecchi
Trerumslägenhet Cottage med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Residence Villa Grassina

Pelago, Toscana

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

search map