Agriturismo i Radda in Chianti i Toscana

Campo agli Olivi

Lägenhet Oliva Lägenhet Terrazza Lägenhet Terrazza Lägenhet Oliva
 
Campo agli Olivi är inte tillgänglig i dagsläget
Campo agli Olivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Radda in Chianti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Campo agli Olivi ligger vackert under den trevliga lilla byn Radda in Chianti. Här bor man i hjärtat av vackra Chianti vindistrikt och med gångavstånd - ca. 200 meter från butiker, caféer och matställe.

Nise och hennes familj bor själva på gården som en gång i tiden var hem för en betydligt större familj, djur i stallen och med lagerplats för deras produktion i ladorna. Med tiden har byn blivit större men familjen mindre. Huset har blivit indelat i tre bekväma lägenheter med plats för upp till 4 personer i varje (två av sovplatserna är dock endast för barn under 12 år) som delar gårdens pool. Vid poolen finns det både en paviljong samt terrass för solbadning. Trädgården är full av fina plantor och skuggiga hörn ifall man vill dra sig undan med en bra bok och kanske ett gott glas vin.

Läs mer om Campo agli Olivi

Lägenheterna
Lägenheterna präglas av att vara inredda med familjens gamla möbler och det ska förstås på ett positivt vis då man verkligen får intryck av att "bo hemma". Varje lägenhet har egen terrass med bord och stolar.

Lägenheterna på Campo agli Olivi

Fyrarumslägenheten Oliva med 4 sovplatser (1:a vån.)

Lägenheten Oliva ligger på första våningen i huvudbyggnaden och är på ca. 100 m². Den består av ett stort vardagsrum, kök med matplats, stort sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och badkar. Lägenheten har både egen uteplats vid ingången och utgång till terrassen mot poolen från vardagsrummet.

Trerumslägenheten Giardino med 4 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheten Giardino ligger på översta våningen i annexet och har ingång från trädgåden via en låg stentrappa - man får intryck av att bo på en förhöjd första våningsplan, trots att det finns två andra våningar under som hör till lägenheten Terrazza. Lägenheten mäter ca. 70 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom en terrass med bord och stolar som vänder mot poolen.

Trerumslägenheten Terrazza med 4 sovplatser (1:a / förhöjd vån.)

Lägenheten Terrazza ligger på de två första våningarna i annexet och har ingång från poolområdet varifrån där är dörr till trappan som antingen leder ner till uppehållsrummet och terrassen eller upp till sovrummen och badrum. Lägenheten mäter ca. 80 m² och består av ett stort uppehållsrum med kokvrå samt långbord med plats för max 10 personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom utgång till en bred och avlång terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map