Agriturismo i Quarrata i Toscana

La Rocca del Maestrino

 
La Rocca del Maestrino är inte tillgänglig i dagsläget
La Rocca del Maestrino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Quarrata här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här har man utsikt så långt ögat når och omgivningarna är verkligen fridfulla. Vi befinner oss mitt bland kullarna vid den lilla landsbyn Quarrata som ligger mellan Florens och Lucca.

Quarrata och matställena

Det är tre kilometer ner till Quarrata där du finner diverse inköpsmöjligheter och matställen. På La Rocca del Maestrino finner du förutom de sex välinredda lägenheterna en fin pool, bord och stolar av smide till alla lägenheter och gemensam tvättmaskin. Samtliga lägenheter har aircondition, uppvämning, satellit-TV och goda köksfaciliteter.

Läs mer om La Rocca del Maestrino

Tvårumslägenheten Gelso med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på första våningen och består av stort uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenheten Melograno med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på tredje våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenhet Giuggiola med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenheten Corbezzolo med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på tredje våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Fyrrumslägenheten Larice med 5/6 sovplatser
- Lägenheten ligger i två plan med ingång på första våningen. Här hittar du ett uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. På andra våningen är det ett matkök, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Trerumslägenheten Roverella & Robina med 5/6 sovplatser
- Lägenheten ligger på första våningen i den lilla byggnaden framför huvudbyggnaden. Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, uppehållsrum med dubbelsäng och kokvrå (!), ett sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat trädgård.

Dölj texten
 
 
search map