Agriturismo i Quarrata i Toscana

La Rocca del Maestrino

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här har man utsikt så långt ögat når och omgivningarna är verkligen fridfulla. Vi befinner oss mitt bland kullarna vid den lilla landsbyn Quarrata som ligger mellan Florens och Lucca.

Quarrata och matställena

Det är tre kilometer ner till Quarrata där du finner diverse inköpsmöjligheter och matställen. På La Rocca del Maestrino finner du förutom de sex välinredda lägenheterna en fin pool, bord och stolar av smide till alla lägenheter och gemensam tvättmaskin. Samtliga lägenheter har aircondition, uppvämning, satellit-TV och goda köksfaciliteter.

Läs mer om La Rocca del Maestrino

Tvårumslägenheten Gelso med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på första våningen och består av stort uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenheten Melograno med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på tredje våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenhet Giuggiola med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenheten Corbezzolo med 3/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på tredje våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Fyrrumslägenheten Larice med 5/6 sovplatser
- Lägenheten ligger i två plan med ingång på första våningen. Här hittar du ett uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. På andra våningen är det ett matkök, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.
Trerumslägenheten Roverella & Robina med 5/6 sovplatser
- Lägenheten ligger på första våningen i den lilla byggnaden framför huvudbyggnaden. Den består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, uppehållsrum med dubbelsäng och kokvrå (!), ett sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat trädgård.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

search map