Semesterbostad i Puntone di Scarlino i Toscana

Aba Village

 
Aba Village är inte tillgänglig i dagsläget
Aba Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Puntone di Scarlino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Aba Village ligger på kort avstånd från den nya hamnen i Puntone (ca. 500 meter) och stranden (ca. 900 meter). Medeltidsstaden Scarlino ligger ca. 7 km härifrån men du finner både restaurang, bankomat, apotek och affärer i själva Puntone inom ca. 400 meters avstånd.

Pool, barnpool och flera faciliteter

På anläggningen finns det pool med tillhörande barnpool. Det finns även möjlighet att hyra cyklar, spela tennis i närheten, hyra båt eller gå på windsurf-skola vid stranden. På kort köravstånd ligger dessutom Punta Ala golfbana (18 hål).

Läs mer om Aba Village

Lägenheter med terrass och aircondition

Lägenheterna stod färdigbyggda 2011 och är alla utrustade med privat terrass, kök med ugn samt TV. Dessutom är alla lägenheter utrustade med aircondition.

Ta bilen

Trots de korta avstånden till stranden, hamnen och restauranger rekommenderar vi att ni tar bilen då vägen man måste ta är ganska trafikerad och inte att rekommendera för fotgängare. Man bör också förvänta att höra trafiken från de lägenheter som ligger närmast vägen.

Läs om lägenheterna på Aba Village

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Aba Village

Läs personliga omdömen av Aba Village som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Aba Village. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Aba Village

Fin semester

Bra ställe i förhållande till stjärnor/pris. Det ligger minst på tre stjärnor eller i det lägre fyrstjärniga skiktet. Stället är vad det ger sig ut för att vara. Barnen uppskattade det också.
Poolen är inte så stor, men då det inte var någon trängsel i den så var det inget problem. Det var heller ingen kamp om solstolarna, de räckte alltid.
I övrigt rent och prydligt och ok service. Med mest italienska gäster så de var inte så vassa på engelska, men de hittade lösningar varje gång.

Läs mer

Bedömning av Aba Village

Läs mer

500 m till vattnet????

Är nöjd med själva boendet men känner oss lurade på beskrivningen av läget! Tycker att man luras tro att det är 500 m och gångavstånd till bad när det i själva verket är så att man behöver bil för att ta sig säkert till både strand och restauranger. Krävdes reflexvästar och ficklampor för att våga gå tillbaka längs den mycket trafikerade vägen efter restaurangbesök kvällstid!

Läs mer

Bedömning av Aba Village

Läs mer
 
search map