Hotell i Punta Ala i Toscana

Arli Hotel Hideaway

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den ungdomliga stilen är märkbar och uppfriskande

Arli Hotel Hideaway sticker ut från mängden och känns nästan mer som ett coolt cityhotell. Det är vitt som till största delen dominerar det lilla hotellet och det märks att ägarinnan är ung och målmedveten. Även själva byggnaden är trevlig och inget har lämnats åt slumpen. På hotellet finns ett litet gym för dig som vill aktivera dig och efteråt kan du koppla av i bastun. Annars är det härliga promenader och utmanande cykelturer de flesta ägnar sig åt, förutom golf och segling. I Punta Ala finns nämligen en omtyckt 18-håls bana och en fin hamn med otaliga segelbåtar och Yachtclub. Tennis och hästridning finns också i området.

Det som gästerna uppskattar mest med Arli Hotel Hideaway är det natursköna läget, och att du till fots kan promenera ner till stranden. Hotellet är litet, intimt och ungdomligt med personlig anda och inredningen är ljus och fräsch. I den välskötta trädgården finns ett fint poolområde med hydromassage och en terrass där du kan koppla av varma sköna sommardagar.

Läs mer om Arli Hotel Hideaway

Lunch och kvällsmat är på förfrågan

Arli Hotel Hideaway har ett litet frukostrum men ingen restaurang. Vi har under vårt besök blivit informerade att det går att, på förfrågan och om möjlighet finns, få lättare lunch eller kvällsmat, men det är som sagt inget vi kan garantera utan du får fråga i receptionen när du checkar in. För den skull behöver du inte gå hungrig eftersom det runt om i Punta Ala finns flera restauranger att välja mellan, så även nere på stranden. Speciellt runt marinan sjuder det av liv och rörelse under sommarhalvåret när uteserveringarna slår upp sina portar. Vill du låta bilen stå kan du på förfrågan låna cykel utan extra kostnad på hotellet, vilket kan vara praktiskt eftersom du på så sätt lättare kan upptäcka den stora "naturparken" Punta Ala.

Du bör inte missa stranden

Punta Ala ligger vid Follonicabukten, en fin plats med kristallklart vatten och lång sandstrand. Ner till vattnet är det ca 800 meter. När du blir hungrig har du ett par olika valmöjligheter och vi kan rekommendera restaurangen som tillhör Hotel La Bussola, som serverar goda och prisvärda luncher. Det finns andra alternativ nere på stranden så även barer som kan förse dig med goda drycker under dagens lopp. Eftersom det finns en supermarket ca 350 bakom hotellet kan du även välja att plocka med dig en pic-nic korg ner till stranden.

Tänk på att detta är ett vuxenhotell

Arli hotell föddes i Bergamo år 1973 och det var först år 2015 familjen bestämde sig för att bygga detta hotell. Eftersom ägarinnan är tredje generationen i en hotellägarfamilj har hon stor erfarenhet och vet hur hon vill ha det, därför har hon valt att göra detta till ett vuxenhotell som innebär att barn under 18 år inte kan bo här. Ett tvättrum finns på hotellet och som du kan nyttja utan kostnad, extra praktiskt för dig som ligger ute en längre tid.

Alla 28 rummen är ljusa och trevliga

Inget rum är det andra likt men alla håller samma standard och har balkong eller terrass. Stilen är ljus och fräsch, som resten av hotellet, med inslag av olika färger - allt från rosa till beigt och de stora fondväggarna bryter fint av och gör att det händer saker i varje rum. Sängarna kan vara twin, queensize eller kingsize och rum med anslutning finns också. Faciliteterna är; aricondition, Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, vattenkokare och badrum med antingen badkar eller dusch, hårtork, badrock och badtofflor.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map